# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Adamın iyi yada kötü çıkması olasılığı ile yorum yapmayacağım. İnşallah hem kendisi için hem bizim için daha önemlisi yönetim için iyi çıkmalı yoksa çok su kaynar.

Sezonu bir şamp. tamamlayalım da, şu transferlere ağız dolusu bir söveyim 3-4 ay şutlanayım gönül rahatlığıyla, 6 ay filan da olabilir. Epey söveceğim çünkü Okan mokan kimsenin ecdadı kalmayacak oratada.

valla umarım ilk oyandığı maçlarda hata yapmazda kendisine olan yükselmişlik biraz diner.

yoksa çok karışacak ortalık önümüzdeki fiktür sürecinde.

bu adam oynatılacak belli - ezmenin alemi yok yönetimin halt yemeleri yüzünden.

Seni yedek kulubesine, seni alani Allah'a havale ediyorum. 15m'u cope attik. Kim nasiplendiyse haram zikkim olsun.

Hele bir gelsin oynasın da ondan sonra övecek miyiz sövecek miyiz görürüz. Umarım çok başarılı olur da şu tepkiler azalır hatta biter...

Aldık artık destek çıkacağız sezon sonuna kadar belli olur nasıl bir kalite olduğu. O zaman ona göre tavır koyarız.
Hedef 25 Tam DESTEK arkadaşlar

Benim bi suçum yok ensesi kalın yöneticiler kapıyor büyük topculara bana Emre Kılınç ve Jimmy Durmaz kalıyor, ondan sonra Mehmet Mehmetoğlunun açtıkları kötü çıkıyor. Moratayı İcardiyi açması kolay, açsana benim gibi Alpaslan Öztürk'ü hadi
Seneye konyaya kiralarlar cuestayı

Aldıktan sonra gömmenin anlamı yok. Bizim oyuncumuz ve bir şekilde faydalanacağız. Umarım çoğumuzu haksız çıkaran bir oyun ortaya koyar.

Bu adam beni çok korkutuyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir maçta penaltı yaptıracakta maçı kaybedeceğiz gibi his var içimde.

Geri
Üst Alt