- 10 Nisan 2013
- 58.546
- 41.692
- 3.943
+1Sadece avrupa maclarinda oynatsin. En azindan ligde sampyiyonlugu kaptirmayalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Sadece avrupa maclarinda oynatsin. En azindan ligde sampyiyonlugu kaptirmayalim.
aman abi ilk 3 5 maç bir hata yapmasında şu gerin ortam biraz durulsunBu adam beni çok korkutuyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir maçta penaltı yaptıracakta maçı kaybedeceğiz gibi his var içimde.
Neden rezil bir zihniyet olsunki renkdaş? Burda bangır bangır bağırdık bağırıyoruz yanlışlara / yanlış olabilecek hamlelere. Alındı artık geri dönüşü var mı?Bu rezil zihniyet yüzünden çöplüğe döndü takım, paralar boşa gitti. Destek mestek olmuyoruz artık.
Ben Dany’i çok sevmezdim. Bu herif Dany’nin çok çok altında bi seviyede.dogru müdahale yapmıs yapmasa adam gol atacak sarı kartta dogru
sarısı oldugu icinde hocası cıkarmış kırmızı görme riskinden dolayı
bi bakalim belki iyi cikarSeneye konyaya kiralarlar cuestayı
Bir oynasin once. Sonra degerlendiririz oyuncuyu. Fazla onyargili yorumlara gerek yok suan.Seni yedek kulubesine, seni alani Allah'a havale ediyorum. 15m'u cope attik. Kim nasiplendiyse haram zikkim olsun.