# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

nie ya bu da gariban, genk 8 istemiş bizimkiler de tamam demiş zaten pazarlık diye bişey yok heriflerde. bu adamcağız da önceden çıkan isimlerin ve bonservisin altında ezilen bir gariban hüvyetinde bana göre.
olm zaten pahalı diye sövülmez adama, bir halt yapamazsa sövülür

mesela saidou hep iyi hatırlanır, o dönem önemli katkı verdi, bence bilal de iyi hatırlanır iyi işler yaptı hatta dany de öyle de bunları yok pahasına aldık hep.

bu en azından birazcık top oynamalı, uçup kaçmasına gerek yok

Hoca'nın ön alanda baskı yapabilmek adına da kullanabileceği bir oyuncu olarak görülebilir aslında. Nasıl ki Davinson yeri gelince orta sahaya kadar geliyorsa aynı görevi görebilecek bir adam gibi.

Artık adam geldi, sürekli negatiflik taslamanın anlamı yok. Adam da insan sonuçta bir suçu günahı yok. Hayırlı olsun diyelim.

Şimdi bu adama 1m verseniz gelmiyor muydu. Neden direk 1.5 1.6 ben anlamıyorum gerçekten babanızın parasını mı bağlıyorsunuz abi.

c1.webp

Adamlar hala inanamıyor ödenen bonservise.

Adam daha gelmeden hüküm verildi ve infazı sağlandı. Çok üzücü maalesef. Herkes bir yalan söylüyor sonra da dönüp ona inanıyor, sonra da sağa sola saldırıyor.. bir müsade edin adam bir sahaya çıksın, sonra istediğinizi söylersiniz.

Adam daha gelmeden hüküm verildi ve infazı sağlandı. Çok üzücü maalesef. Herkes bir yalan söylüyor sonra da dönüp ona inanıyor, sonra da sağa sola saldırıyor.. bir müsade edin adam bir sahaya çıksın, sonra istediğinizi söylersiniz.
En komiği de bu hikayede en masum kişi bu adam. Yalnız iyi de çıksa yapılan yanlışı plansızlığı aklamaz.

Adama üzülüyorum ciddi dezavantajla başlıcak.

Aslında mesele oyuncunun iyi veya kötü olması değil. 8 Milyon Euro verme konusu oyuncuyu bu kadar baskı altına aldı.

Yani 8 milyon euro verdikten sonra, Genk'in yedek stoperini mi getirirsin mantıken? 8 Milyon Euro bonservise alınabilecek tonla üst seviye stoper var dünyada. Ama bizim yönetim malesef bu konularda korkunç savurgan. Jelert'e 9'u nasıl verebildik mesela? Keza aynı şekilde Jakobs'un zorunlu satın alma bedeli.

Bunlar dehşet verici rakamlar.

Carlos Cuesta'nın da ederi taş çatlasa 3-4 milyon euro'dur. Ama işte gel gör ki, paraları inanılmaz biçimde harcayan bi anlayış var.

Aynısı daha 6 ay önce saraya yapıldı. Bunlar insan, robot değil.. böyle yaparak bitiriyorsun futbolcuyu.. varsa hırsızlık arsızlık yanlışlık veya hata, git o yanlışı yapanla hesaplaş. Bu başlık algında neden ibo apo filan tartışılır? Düşün insanların yakasından; işinize bakın.. yalanı algıyı iftirayı bırakın, adam oyununu oynayınca beğenmezsen gel yaz..

Aslında mesele oyuncunun iyi veya kötü olması değil. 8 Milyon Euro verme konusu oyuncuyu bu kadar baskı altına aldı.

Yani 8 milyon euro verdikten sonra, Genk'in yedek stoperini mi getirirsin mantıken? 8 Milyon Euro bonservise alınabilecek tonla üst seviye stoper var dünyada. Ama bizim yönetim malesef bu konularda korkunç savurgan. Jelert'e 9'u nasıl verebildik mesela? Keza aynı şekilde Jakobs'un zorunlu satın alma bedeli.

Bunlar dehşet verici rakamlar.

Carlos Cuesta'nın da ederi taş çatlasa 3-4 milyon euro'dur. Ama işte gel gör ki, paraları inanılmaz biçimde harcayan bi anlayış var.
Genk’in yedeği mi gerçekten, birincisi bu. Hadi doğru diyelim, yedek alınmaz mı? Üçüncüsü fahiş verilen para bu adamın suçu mu?

Üzgünüm senin adına Carlos, sen gelmeden taraftar senin futbolcu olmadığına karar verdi ve sen daha gelmeden başarısızlığa mahkum edildin. Artık ne yapsan boş. Özellikle de oynadığın bölgede, göze hoş bir futbol da oynanmıyor oluşu düşünüldüğünde, en ufak hatanda ıslıkları küfürleri duyacak ve belki de görüldüğün yerde linç edileceksin. Çünkü sen gelmeden karar verildi ve senin hiçbir günahın yokken hemde… bir ümit diyorum ama biliyorum ki filler tepişiyor ve bu sefer çim sen sen oluyorsun.. yine de başarı diliyorum sana…

Neyse sinirim hafifledi biraz düzgün yorum yapayım.

Servis edilen meşhur maç videosu şanssızlık sonuçta B.Alper'in Hatay maçı mı mesela acayip sıvadı ya o maçın videosunu yapsan dünyanın en büyük çöpü gözükür ama BAY çok iyi topçu mesela.

Kalitemizin bence de altında ama büyük çöp olduğunu sanmıyorum oyuncuyla ilgili diğer endişem Ahmed Kutucu'dan örnek vereyim ilk süre aldığı maçta 2 kırmızı falan görecekti ama sıkıntı olmadı bu oyuncunun kredisi maalesef çok çok az öyle bir giriş yaparsa bir daha toplaması zor olabilir.

Servis edilen meşhur maç videosu şanssızlık

şanssızlık da değil ilk pozisyonda iyi yetişiyor sadece hücumcu kurnazlık yapıp soluyla dürtüyor fağlü alıyor. ikincide orta sahada yediği çalım kötü ama onda da iyi takip ediyor sonra faül yapıyor mu yapmıyor mu belli değil. adamın günahını aldılar 2 posyonla. romalılar acaba bj maçında nelsonun yedirdiği golle durduk yere gördüğü kırmızıyı twshitterda gece gündüz şuna bak diye birbirlerne atıyolar mıdır. sanmam

Maliyetinin altında ezilmemen dileğiyle. Madem geldin hoşgeldin. InşAllah başarılı olursun..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ford Cuesta.

Nerede buluyoruz bu otomofil topçularını.

Ben o kadar kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama bu paralarda etmez.
Çıkan isimleri gördükçe daha iyisini bekledik ama yönetim maalesef beceriksiz bu yüzden asla etmeyecek paralar verdik.
Oyuncunun zaafları var artı yönleri de var bunu Okan hoca değerlendirecek iyi oynarsa da onun eseri olur kötü oynasada

Genk’in yedeği mi gerçekten, birincisi bu. Hadi doğru diyelim, yedek alınmaz mı? Üçüncüsü fahiş verilen para bu adamın suçu mu?
1- Bu sezon aldığı sürelere göre, evet yedeği.

2- Yedek alınabilir ama alınabilecek tarzda bir futbolcuysa alınır. ve piyasasının üstünde para verilmez.

3- Verilen fahiş para futbolcunun suçu değil. Futbolcuya bişe dediğimiz yok.

1- Bu sezon aldığı sürelere göre, evet yedeği.

2- Yedek alınabilir ama alınabilecek tarzda bir futbolcuysa alınır. ve piyasasının üstünde para verilmez.

3- Verilen fahiş para futbolcunun suçu değil. Futbolcuya bişe dediğimiz yok.
Amacım polemik değil, öncelikle bunu belirteyim. Hakikaten merak ediyorum, son kaç ay değil futbolcunun son 3 sezon, kaç maç oynamış, ne kadar süre almış biliyorsan yazın, yedek olup olmadığını görelim. Sezon ortasında ve transferin son günlerinde piyasa zaten bu değil mi? Yani ederinin 2 katı. Nerde bakarsan bak bir milli takım oyuncusu ve Belçika şampiyonunun topçusu da 4-5 milyon eder. Futbolcuya birşey demiyoruz ama gutbolcunun başlığı altında yangın yapıyoruz.. sosyal medyada adama hakaretler küfürler ediliyor maalesef.. alıntı yaptım ama özel olarak size değil yazdıklarım..

Geri
Üst Alt