- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
nelsson su macta hicbisey yapamazdıNelsonu satıp 8 milyon cuesta vermek akıl tutulması. Nelson çok çok iti stoper cuestaya göre. 1,2 milyonluk adama 8 milyon vermişiz.
adamlar arkaya uzun top atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsson su macta hicbisey yapamazdıNelsonu satıp 8 milyon cuesta vermek akıl tutulması. Nelson çok çok iti stoper cuestaya göre. 1,2 milyonluk adama 8 milyon vermişiz.
5 ikili mücadele 0 kazançNe yaptıda elestirdiniz anlamadım normal oynuyor işte
Şaka mısınız cidden ya ? 5 ikili mücadelede hiçbirini alamamış. 2 hava topu ikisini de alamamış. Ne yapmış hocam ? Cidden?Ne yaptıda elestirdiniz anlamadım normal oynuyor işte
Nelson her sistemde oynar. 2 sene onun sayesinde şampiyon olduk. Sanchez Nelson yapacak keyifle izleyecektik.nelsson su macta hicbisey yapamazdı
adamlar arkaya uzun top atıyor
o zaman böyle sacma oynamıyordukNelson her sistemde oynar. 2 sene onun sayesinde şampiyon olduk. Sanchez Nelson yapacak keyifle izleyecektik.
Parası zaten fazla oldugunu daha önceden konuştuk iyide ama macta aşırı bir hatası yok sanki tüm savunmada sıcan oymuş gibi yazilmıs onu diyorum5 ikili mücadele 0 kazanç
Ayağı iyi, ve hızı fena değil.
Ama daha iyi olmalı 8 m euro az para değil.
Ben Nelson ile cuesta asla kıyaslamam.bu Nelsona hakaret olur.o zaman böyle sacma oynamıyorduk