# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Bu adamın takıma zarar vermemesi için merkez stoper oynaması lazım aksi takdirde üçlüde 11 oynayamaz çünkü hücum katkısı sıfır. Sağ stoperin önde oynayıp katkı vermesi lazım Davinson gibi..
Genkte 3lü oynadıkları dönemler merkezde kullanılmış zaten ama sıçışları bol. Merkezde çok iş açar bu

Hocan sana ileri git rakip ceza sahasinin oralarda takil derse tersini yap.

Millet bizden çatur çutur zorunlu olmayan opsiyonlarla oyuncu alıyor. Sende gidip alsana bakayım. Değişik işler.. Bu adam görebileceği maksimum potansiyelde yaş/performans olarak nasıl bir kazanca dönüşebilir bu sorgulandı mı acaba.

Dursun başgan suçlu sensin sen parayı doğru kullanın abuk subuk topçular almayın desen darlasan gözdağı versen bu kadar kötü adamları peşpeşe transfer edebilirler miydi galatasarayın parasını çarçur ettiriyorsunuz.

Sorumlular yazın bi tur daha sokacak

Sorumluların kellesi Sallai zamanı Jelert zamanı çoktan alınmalıydı

Bu adam için Lemina'yı yazmamak nedir yav bir de

Cidden ne katabilir bu herif de yazıldı Avrupa listesine

Lemina fiziksel olarak sağlam olduğunda oyunu tutardı en azından farklı bir şey oynayabilmeni sağlardı, dümdüz bomboş bir savunma oyuncusu.

Toparlama ihtimali varmı bilemicem ama, Nelson'a ayağı iyi değil diye linç kampanyasi yapıldığı yerde, bu arkadaşın ayagida en az Nelson kadar kotu. Taraftar bayağı homurdanacak. Hele maçta alanını kaybetmesi daha fecaat durum. Bunu her maç yapiyorsa vay halimize. Stoperde tekrardan kaana bel baglariz

Toparlama ihtimali varmı bilemicem ama, Nelson'a ayağı iyi değil diye linç kampanyasi yapıldığı yerde, bu arkadaşın ayagida en az Nelson kadar kotu. Taraftar bayağı homurdanacak. Hele maçta alanını kaybetmesi daha fecaat durum. Bunu her maç yapiyorsa vay halimize. Stoperde tekrardan kaana bel baglariz
Adam sanki bir dönem çok iyiymiş de şu sıralar biraz formsuzmuş gibi yazmışsın. Toparlanmak ne? Adam zaten bu. Ne bekleniyor bu adamdan onu da anlamadım da neyse.

Ama şu var, ben buna değil, Nelssonu hayata küstürüp kaçırıp, buna 8M verene söverim.

Sonuçta oynadığının 5 katı kadar maaşı verirsen adam tabii güle oynaya gelir.

Nelssonu satıp bunu almak için ya Hatipoğlu gibi futbolun f'sinden anlamayn yönetici profiline yada Okan Buruk gibi birisine ihtiyaç var. Oornwafor, Burdisso kıvamında stoper. Çok değil sezon sonu göndermek için kırk takla atar bizimkiler.

Adam sanki bir dönem çok iyiymiş de şu sıralar biraz formsuzmuş gibi yazmışsın. Toparlanmak ne? Adam zaten bu. Ne bekleniyor bu adamdan onu da anlamadım da neyse.

Ama şu var, ben buna değil, Nelssonu hayata küstürüp kaçırıp, buna 8M verene söverim.

Sonuçta oynadığının 5 katı kadar maaşı verirsen adam tabii güle oynaya gelir.
Ne bileyim hocam ben oyuncuyu tanımıyorum bile. Takımında kaptanliga kadar yukselmis. Dunki maç icin herkes kafası kesik tavuk gibiydi. Sol stoper Abdülkerim rakip sahanın sol beki ile ikili mücadeleye giriyordu. Zaten maksimumu bu ise Kaan yerine stoper oynar.

Geri
Üst Alt