# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

bunu kim aldıysa 8m yi kendi cebinden ödesin ki anlasın Galatasaray'ın parasını baba parası gibi çarçur etmek neymiş.

Ne bileyim hocam ben oyuncuyu tanımıyorum bile. Takımında kaptanliga kadar yukselmis. Dunki maç icin herkes kafası kesik tavuk gibiydi. Sol stoper Abdülkerim rakip sahanın sol beki ile ikili mücadeleye giriyordu. Zaten maksimumu bu ise Kaan yerine stoper oynar.
Haklısın. Bence de Kaan bundan iyi stoper zaten.
Şikrinyarı beğenmeyip bunu aldılar ya inanılır gibi değil gerçekten.

dünkü corba takimda bunu elestiremem ikinci maci falan arti mac icinde 3485345 kere sistem degisti hocamiz olmadigi icin

Eren transferiyle beraber içime sinmeyen tek oyuncuydu maalesef. Kriz anında 11'e girmesi de onun için pek hayırlı olmadı. İlk izlenimler elde patlayan bir transfer daha olduğunu gösteriyor. Geçmiş olsun.

Cuesta’ya hızlı diyorlardı şurada pozisyon avantajı da varken geçiliyor. skandal ötesi bir transfer olarak duruyor. ne pozisyon almayı biliyor ne de söylenildiği gibi hızlı.

Cuesta’ya hızlı diyorlardı şurada pozisyon avantajı da varken geçiliyor. skandal ötesi bir transfer olarak duruyor. ne pozisyon almayı biliyor ne de söylenildiği gibi hızlı.

Mustafa demirtaşın analizi doğruymuş. Hızlı ama müdahaleleri kötü ve keskin değil diyordu. Hızıyla eşlik ediyor sadece

Dany işte yaw

Cok bir sey beklemeyin

yazın 3 5 demeden elden çıkarmak lazım. böyle düşük seviye bir herifle yeni sezona filan girilmez.

dany bundan iyidi yav. ne ozeligi var bunun? biri bana anlatsin. kapi gibi kontratida kapti bizim isbilmezler yuzunden. birdahada gitmez

Adamda gerçekten hiç stoper tipi de yok.
Yani bunu ilk defa görsem ve hangi mevkide oynadığını tahmin etmek zorunda kalsam kaleciden önce en son stoper olduğunu tahmin ederdim.

Geldiği gün zaten bu forumdaki insanların yüzde 90'ı şaibeli bir transfer olduğunu söylüyordu, şaşırılacak ya da yeni tespit yapılacak bir durum yok niye bu kadar anlam yüklendi anlamadım kendisi özürlü doğmuş bir çocuk gibi maalesef. Birileri cebini doldurdu bize de izlemesi düşüyor hepsi bu.

Düz insan aynı Ahmed Kutucu, Eren Elmalı gibi takımı tek dönemde vasatlaştırdık ve bunu yaparken milyonlar harcandı yakında kiralık Etebo ile bonservisi elinde Emre Kılınç transfer dönemlerine geçeriz üstelik bu sefer Florya, Riva falanda yok.

Geri
Üst Alt