Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok orada tekrarda dikkat ettim şut çekti kaleye bakıyor vururken. Orada iyice ayar oldum.şut çekmedi ki herif topu bile döndüremedi orta açarken şut oldu
Tüm transferlerin menajer üzerinden menajer önerisine kalırsa durum bu.Biz bunu aldıran kafa yapısı yüzünden avrupada başarısız oluyoruz işte
Metehan iyi kötü sertlik katıyodu bu arkadaş boş boş dolanıyor ortada :dmetehan da en az bu kadar oynuyordu gittik 8m para bastık![]()
3 senedir burada olan birinin red hakki illaki vardir bunun alınmasina tamam diyerek oda suçlu. Kusura bakmasin hoca, istemiyorum diyerek 8 milyon +1.5 maastan kurtarabilirdi takımıMenajer itelemesi olduğu 100 defa yazıldı Okan hoca filan bunu getirtmedi direk Pastacı İbrahim Hatipoğlu kendi aldı.
Stoper yok stoper Nelsson gittiği an denizde ne bulsan sarılacaksın reddetme gibi bir şansı yoktu.3 senedir burada olan birinin red hakki illaki vardir bunun alınmasina tamam diyerek ods suçlu kusura bakmasin hocam istemiyorum diyerek 8 milyon +1.5 maastan kurtarabilirdi takımı
Öyle olsa bile cikip veto edebilirdi etmedi, yoksa cikar birseyler aciklardi. O degilde bu adam nasil milli takimda oynadi?Menajer itelemesi olduğu 100 defa yazıldı Okan hoca filan bunu getirtmedi direk Pastacı İbrahim Hatipoğlu kendi aldı.