# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

metehan da en az bu kadar oynuyordu gittik 8m para bastık :D

Koray Günter daha komple stoper demiştim

Koray'dan özür dilerim

Salih Dursun şuan gelsin stoper oynatalım bu kadar oynar

Menajer itelemesi olduğu 100 defa yazıldı Okan hoca filan bunu getirtmedi direk Pastacı İbrahim Hatipoğlu kendi aldı.
3 senedir burada olan birinin red hakki illaki vardir bunun alınmasina tamam diyerek oda suçlu. Kusura bakmasin hoca, istemiyorum diyerek 8 milyon +1.5 maastan kurtarabilirdi takımı

Transfer dediğin Frankowski gibi olur Lens taraftarı giderken yangın yaptı bunda ise Genk taraftarı dansöz bile oynatmıştır.

Bu adama ödenen bonservis araştırılmalıdır, yeteneğin y'si yok bu adamda. Sıradan bir takımın yedek stoperine 8m verdiler. Serdar Aziz ve Samet kadar yeteneği yok

3 senedir burada olan birinin red hakki illaki vardir bunun alınmasina tamam diyerek ods suçlu kusura bakmasin hocam istemiyorum diyerek 8 milyon +1.5 maastan kurtarabilirdi takımı
Stoper yok stoper Nelsson gittiği an denizde ne bulsan sarılacaksın reddetme gibi bir şansı yoktu.

Ağır hırsızlık dönmüş inanılmaz la, kara para aklaması falan mı acaba aklıma başka bişey gelmiyor bedavaya alınmayacak bir adam.

Jelert için neler diyoruz da çocuk en azından bir şeyler yapabilir gelişebilir ama bu kalas 25 yaşında 30'unda mı futbolcu yapamaz.

Luyindama gelse çaprazları şu halde kat ve kat iyi top oynardı.

Geri
Üst Alt