- 26 Ocak 2021
- 40.973
- 40.231
- 3.078
Şuanda da yok varmı ustune 8 milyonun gitti +1.5 milyon veriyorsun boslugaStoper yok stoper Nelsson gittiği an denizde ne bulsan sarılacaksın reddetme gibi bir şansı yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuanda da yok varmı ustune 8 milyonun gitti +1.5 milyon veriyorsun boslugaStoper yok stoper Nelsson gittiği an denizde ne bulsan sarılacaksın reddetme gibi bir şansı yoktu.
Tüm transferler için hocanın da payı var. Dediğin gibi reddebilirdi. Menajerin Hatipoğluna önerdiği oyuncu yerine scoutun önerdiği bir oyuncu aldırabilirdi. Asıl suçlu transferi yapan %60-70 ise %30-40'ta onay veren hocanındır günahı veya sevabı.3 senedir burada olan birinin red hakki illaki vardir bunun alınmasina tamam diyerek ods suçlu kusura bakmasin hocam istemiyorum diyerek 8 milyon +1.5 maastan kurtarabilirdi takımı
Jelert fiziki eksikliğini giderirse gayet iyi bir bek. Copa America'da bu halde değildi bu oyuncu şu anda o halinden eser yok sezon sonu göndermek için takım arayacağız belli ki. Meksika'da falan piyasası vardır en azından oraya 3-4 civarına satabiliriz belki.Jelert için neler diyoruz da çocuk en azından bir şeyler yapabilir gelişebilir ama bu kalas 25 yaşında 30'unda mı futbolcu yapamaz.
Luyindama gelse çaprazları şu halde kat ve kat iyi top oynardı.
Yav hiç kimseyi mi bulamadık almayın dese bile kar 8 milyon ve 1.5 maastan kurtarıyorsun bir bosluga vermek yerine. Zahayi , angelinoyu vs istememeyi gönderin demeyi biliyor buna da almayin diyecektiTüm transferler için hocanın da payı var. Dediğin gibi reddebilirdi. Menajerin Hatipoğluna önerdiği oyuncu yerine scoutun önerdiği bir oyuncu aldırabilirdi. Asıl suçlu transferi yapan %60-70 ise %30-40'ta onay veren hocanındır günahı veya sevabı.
İyisini oynardıMetehan oynardı bu futbolu. 8 milyona ne gerek vardı anlamadım
Doğru birde bunu avrupaya yazdırma skandalı var.Tam bir 2002-2004 arası Galatasaray’ı transferi…
Yaşı hatırlayanlar vardır kolombiyalı Jersson Gonzalez vardı, Galatasaray almış, oynatmadan göndermişti. O en azından orijinal sağ bekti
Verdiğimiz paradan daha fazla yandığım Lemina yerine şu herifi kadroya yazdı herif. Ulan Lemina bundan 10 kat daha sağ bek, 5 kat daha stoper.