# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Kronik Jacobs ve uçan adam jelertten bin kat daha kötü bir transfer hiç bir maçta en ufak bir katkı vermez. Bu kadar kötüsü gelmedi gelemez. Sene başı Emini kadroda tutamayanlar utansın.

Nelsson'u 500 bine kiralayıp 8 milyona boş transfer yaptılar. İş bilmezler.

Anca yedek olur

nelsson kalsa daha iyiydi

bunuda sag beke attı işte okan hoca

Davinson kalitesinde bir stoper alıp, apo ile vedalaşmak gerekiyordu. bizim teknik ekibimiz ise ayağını beğenmediği için nelssonu yemeyi tercih edip apo'ya mahkum ettı takımı. Bunların yanında net bir isim almayıp, şimdi bu mevki de 2 net transfer açığı oluşturduk. süper transfer mantalitesine sahibiz, erden timur'un kurduğu sağlam takım iskeleti son hızıyla bozulmaya devam ediliyor.

Dedik abi dedik şu salağın yerine güzelim Nellsonu harcadık. Ne istediniz şu Nellsondan!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sulukulede buna benzeyen bi tane bebe vardı bali çeker sigara isterdi aklıma geldi birden işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan davidson a bisey olsa bunla abdüle kalacaz

berbat bi hadise yaw

Okan hoca filan bunu getirtmedi
Ne alaka

Alelacele aldırdı Lemina'yı listeye yazmamak için

Beklesek başka stoper bulurduk net şekilde

İstemediği adamı bir zahmet istemiyorum deseydi de €8m bonservis €2.83m brüt maaş gömmeseydik

İstediği bam diye sahaya atmasından belli

Gel de bir özür dile hele
Hiç mi utanmıyorsun bu adam hakkında kafa ütüledin günlerce
Ben Galatasaraylı olduğumu bu foruma kanıtladım daha evvel Passoligimi atarak
Senin hangi takımlı olduğunu nereden bileceğiz
Galatasaraya gelen her topcuyu destekleriz

sizin gibi akbabalar fırsat kolluyor

git bjknin vasat transferini öv allahın beşiktaşlısı

Alırken 8 maç oynarsa zorunlu satın alma devreye girer şartını her harlukarda kabul ederlerdi zaten

Kime vereceğiz bunu...

Birkaç olumlu yönü olsa da, savunmada yetersiz ve sakar. Hamle yapma konusunda zayıf ... ciddi zamanlama hataları yapıyor.

Galatasaraya gelen her topcuyu destekleriz

sizin gibi akbabalar fırsat kolluyor

git bjknin vasat transferini öv allahın beşiktaşlısı
Senin yaptığın destek değil ki

Bir sebepten dolayı sana bir yetki vermişler onunla trollük kisvesi altında milleti terörize ediyorsun forumda

Biz kulübe gelecek potansiyel zararı gördük diye bir şeyler dedik, etmediğin laf yoktu o dönem

Her taraftar senin gibi olursa 1 değil 10 tane Cuesta olur bu takımda. Bir yerden sonra da ortada bir Cimbom kalmaz

Bir de sıkılmadan iftira atıyorsun. Sen kimsin de sana Galatasaraylılığımı kanıtlayacağım

ben sadece 30 saniye falan twitterda videosunu görüp rezil adam dedim yani belliydi

Geri
Üst Alt