# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Senin yaptığın destek değil ki

Bir sebepten dolayı sana bir yetki vermişler onunla trollük kisvesi altında milleti terörize ediyorsun forumda

Biz kulübe gelecek potansiyel zararı gördük diye bir şeyler dedik, etmediğin laf yoktu o dönem

Her taraftar senin gibi olursa 1 değil 10 tane Cuesta olur bu takımda. Bir yerden sonra da ortada bir Cimbom kalmaz

Bir de sıkılmadan iftira atıyorsun. Sen kimsin de sana Galatasaraylılığımı kanıtlayacağım
Ya sen kimsin secim döneminden beri 2 3 tane yamak almışsın ortalıgı terörize etmeye calısıyorsunuz

işler iyi giderken ortada yoksun herkese hakaret başkana hakaret topcuya hakaret hocaya hakaret

benden uzak dur forum hayatın daha uzun olsun

Maaşının yarısını verirsek €3-4m bonservis belki kazanırız taksitli maksitli

45 Dakika’da Cuesta

Top çalma: 0
Şut engelleme: 0
Zeminde ikili mücadele: 0
Havada ikili mücadele: 0

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güney Amerikalı Şaban

Bu kadar pozisyon bilgisi olmayan stoper hayatımda görmemiştim, onu da formamız altında izlettiyolar sağolsunlar. Üstüne bu adamda zeka problemi mi var tuttuğu topçu kaleye atak yapmasına rağmen takip etmiyor. Skriniar diye diye tüy bitti dilimizde aldıkları topçuya bak.

Sivasspor bile bunu alıp oynatmaz, muhteşem scouting başarısı için Hatip İbram'ı kutluyorum!

3-4 milyon için ne topçular kaçırıyoruz sonra 8 milyonu çöpe atıyoryz. Bunlar ksliteli topçu alsın isterse 2 kat fiyata alsın itiraz etmem, bari para kaliteli topçuya harcanır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu alacağına topçu bulamayacaktın madem yarım dönem için skiniar çekerdin dursun özbek takımla ilgilenmiyorsun yöneticilerin komisyon mu çevirdi bu transferde bu kadar kötü topçuyu nasıl aldınız bu paraya

Ne alaka

Alelacele aldırdı Lemina'yı listeye yazmamak için

Beklesek başka stoper bulurduk net şekilde

İstemediği adamı bir zahmet istemiyorum deseydi de €8m bonservis €2.83m brüt maaş gömmeseydik

İstediği bam diye sahaya atmasından belli

Hala şu okana güvenip hamlelerini mantık eksenine oturtmaya çalışıyorlar olumsuz durumlardan aklamaya çalışıyorlar istememişmiş. Okan mahvetti bu sezonu.

Nelson dan özür diliyorum, degerini bilemedik sari kafa af et bizi

Geri
Üst Alt