# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Gecikmeden degeri daha da dusmeden 4-5 ne veriyorlarsa kitasinda bir takima satilmali. Zararin neresinden dönülse kardir. Sonra alinmasinda israrci kim varsa denetim yapilarak takimla iliskisi kesilmeli. Sanchez istemis olabilir ben de arkadaslarimi yanimda isterim ama çalıştığım sirket almaz ise yaramazsa.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecikmeden degeri daha da dusmeden 4-5 ne veriyorlarsa kitasinda bir takima satilmali. Zararin neresinden dönülse kardir. Sonra alinmasinda israrci kim varsa denetim yapilarak takimla iliskisi kesilmeli. Sanchez istemis olabilir ben de arkadaslarimi yanimda isterim ama çalıştığım sirket almaz ise yaramazsa.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-5 mi aaaaahshahahaha
450k veren bulursan öp başının üstüne koy.
Anca hile hurdayla olur o işler..

Bu çocuğu alacaklarına Antepteki Kacper Kozlowskiyi Alsalarda hem kanatlara hem mertense alternatif olurdu Riske değerdi stoperide bi şekilde idare ederlerdi

Boşuna hayal kurmaya gereke yok. Olacak olan max 1-2 yıl içinde maaşını da ödeyerek bir yerlere kiralarız olup olacağı bu.

alkmar maçına kadar ne gördüler de bu kadar elestiriyorlar diyordum da adam baya rezil durumda. 8m verdik. davinson un aracılığıyla alındıysa bu adam davinson gideceği zaman alsın bunu da götürsün. muhtemleen 2 seneye ücretsiz feshederiz sözlsmesini. maası düşüktür insallah. oyuncu üzerinden td getirdik, oyuncu üzerinden oyuncu aldık. daha neler göreceğiz bakalım.

Bence fazla oynatmamak gerekli,nasıl bir futbolcu oldugunu farketmesinler,kolombiyalı milli futbolcu diye belki 1-2 milyona satarız. İzleyen hiç bir takım buna para vermez.

Şu takıma stoperde stoper diye bas bas bağıran taraftarda aslı suç ! ulan bizmi dedik bu çöp herife 8 milyon verin diye, bulamıyorsan alma paran cebinde kalsın yada git 8-10 milyona ofansif bir oyuncu daha al. Asıl eksiğimiz mertensin yerine adam almaktı orayı doldurmadık tuttuk bir stoper sevdası bir 3lü sevdası bom mok ettiler ortalığı.

Geri
Üst Alt