# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Millet bir türlü şunu anlamıyor. Psg çöpü burası için altındır. Seviye farkı denen birşey var
Oyun aklı yeterdi yav. Bijol Pavlovic Danso falan olsa esamesi okunmazdı da açıkçası şu gelen oyuncu müsveddesinden sonra fenere 3 5 kuruş paraya kaptırmış olmamız koydu.

Anadoluda böyle 30 tane futbolcu var hatta bonservis vermeden bile alırsın biz üstüne 8 m euro para verdik.

Aldığı maaşı düşünürsek sözleşme süresini bizde tamamlasa bile gayet iyi para yapıyor.

Seneye Süper lig içi kiralamaya başlarız 4 sene böyle böyle gider maaşının %70-80'inini öderiz.

Max. 1 sene kadroda tutup daha sonra 3'e 5'e göndermeye çalışırız gibi duruyor. Bari performans alsak da o zararı bir nebze telafi etse diyeceğim ama üçlü düzende hiç ışık vermedi. Dörtlüde Lemina, Torreira, Sanchez ile idare edebilir. Ancak ortalama her oyuncu, etrafında o oyuncular varken idare edebilir. Jelert sonrası bir başka transfer rezaleti oldu Hatip'in.

Bu paraya bu kadar rezil bi adam bulmak da bi başarı istesen bulamazsın lan.

Biri topçu müsveddesi diğeri yönetici...

Çok net söylüyorum, İstifa nedenidir. Ben okancı değilim şu şamp alalım diye bekliyorum çok ağır konuşurum ama üzerimize o kadar geliyorlarki susmayı tercih ediyorum..

Eyüpspor'un bile almak isteyeceğini düşünmüyom.Kendisini Genk zamanında isteyen Takımlar Meksika Ligleri'nden Takımlar ve Brezilya Ligler'inden Takımlarmış ama teklif yapmamışlar.Sağ bekte oynatsan Tayfur Bingöl ve Umut Meraş'tan daha az katkı verir takıma çünkü Kırmızı Kart görme potansiyeli de çok fazla.8 milyon euroya satan Genk yöneticilerinin şansından Allah'ım bana da versin :D

Elemanın fiziği çok iyi bu arada.

Bizim yerlilerde niye yok bu fizik

Gerçi siyahi genetiği diye de bir şey var

Dış görünüşün önemi sahada milyarda 2 falandır

Bu sadece dış görünüş değil renktaş. Adamın kalflarına bak mesela. Cuesta iyi futbolcu olmayabilir ama ben Vini'ye, Mbappe'ye falan bakınca da böyle harbi sporcu fiziği görüyorum. Herifler atlet gerçekten.

Sonra bizimkilere bakıyorum tırt.

Sene sonu 5’e satabilsek az kullanıp seviyesini çok göstermesen Olympiakos vs kardır.

Sol stoperde görek kendisini bi de kupa maçında. Kolombiya MT müptelaları orada döktürdüğünü anlatıyodu bize

Geri
Üst Alt