# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Millet bir türlü şunu anlamıyor. Psg çöpü burası için altındır. Seviye farkı denen birşey var
taraftar ne anlar futboldan yav.

muani, rashford, dybala, asensio, skriniar gibi adamların ismi geçerken kadayıf, maliyet, atletik değil, beli dönmüyor vs diye zırvalıyorlardı. biz bu adamları isterken onlarca alıntı geliyordu burada, bugün geldiğimiz noktada bu adamların hepsi son 1.5 ayda avrupa futbolunun en formda 10-15 oyuncusu içinde. en üst seviyede oynayan her adam burada fark yaratır, maliyet vs bakmadan imkan varsa alınmalı her zaman

Son düzenleme:
Ne kadar gereksiz bir is oldu yaw. Bari solak olsaydı abdulkerim yerine oynatırdık

Ağlama duvarı gibi oldu burası da vurmayın abi yeter öldü adam.

Sol stoperde görek kendisini bi de kupa maçında. Kolombiya MT müptelaları orada döktürdüğünü anlatıyodu bize
Sözde bana laf atmışsın da okuduğunu daha doğru anlamanı beklerdim. İsmi ilk çıktığında "döktürme" ifadesini Kolombiya Milli Takımı için yazdığımı, onu oyuncu özelinde yazmadığımı anlardın ama bugün bunu yazmak cazip geliyor belli ki.

" Kolombiya milli takımı Copa'da mükemmel bir turnuva geçirdi. Bu adam da o takımda Davinson'un yanında oynadı. Oyuncuyu TANIMIYORUM ama sahaya çıkmadan linçlemenin de manası yok. Linçleyeceksiniz ödenen para için yönetimi linçleyin futbolcunun bir suçu yok. "

Şu adam geldiğinden beri yazdıklarımın özeti bu. Performans veremezse de Hatipoğlu'yla birlikte ek paket olarak gönderilirler yazın bir yere.

Yarın 90 dakika Ford Cuesta keyfi, ımm, işte şimdi oldu.

Abi şu ilk pozisyondaki hareketlere bak; hu hu yapıyor, ayakları saçma salak oynatıyor, nasıl bir adam aldık yaw

acil türk vatandaşı yapılıp, ismi 'carlos boşluk' yapılmalı :d

Çen büyüyünce çıtoper mi olcan çen.

Lan yürü git başkasınla eğlen yav.

Boşuna uğraşmayın girdi işte 320 milyon TL bu Cuesta futbolcuysa bende Beckenbauer'im

Geri
Üst Alt