# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Sözde bana laf atmışsın da okuduğunu daha doğru anlamanı beklerdim. İsmi ilk çıktığında "döktürme" ifadesini Kolombiya Milli Takımı için yazdığımı, onu oyuncu özelinde yazmadığımı anlardın ama bugün bunu yazmak cazip geliyor belli ki.

" Kolombiya milli takımı Copa'da mükemmel bir turnuva geçirdi. Bu adam da o takımda Davinson'un yanında oynadı. Oyuncuyu TANIMIYORUM ama sahaya çıkmadan linçlemenin de manası yok. Linçleyeceksiniz ödenen para için yönetimi linçleyin futbolcunun bir suçu yok. "

Şu adam geldiğinden beri yazdıklarımın özeti bu. Performans veremezse de Hatipoğlu'yla birlikte ek paket olarak gönderilirler yazın bir yere.
Celallenme sen tek değilsin vardı 2-3 kişi daha senle beraber

Yalnız revizyonizme hiç girişme çünkü dedin ki ben o takımı izledim tabanca gibi takım oradan kim gelse bizim oyunumuza uyar hele de ben bu Davinson'un yanında oynayan adamı çok beğendim

Dur hemen geri adım atma belki haklı çıkarsın. Bol bol ss alıp atarsın

Futbolcu olduğuna emin miyiz ? Kendisine kötü yakıştırması bile yapamıyorum çünkü düpedüz futbolla yeni tanışmış gibi hali var sahada.

Bu maçta sol stoperde denenmesi olumlu; iyice tedirgin etmeye başlayan Apo' ya alternatif olur belki. Rakibi orta sahada karşılaması, top alışverişleri filan o kadar da kötü değil. 1-1 mücadelelerde en başta verdiği zayıf görüntüyü de biraz düzeltebilirse, yoklukta işe yarayabilir.

Suat Usta seviyesinde bir stoper.

Bunun alınmasına kim onay verdiyse kim alınmasını istediyse bunun hesabını vermeli. Seneye oraya buraya kiralayıp dururuz. Aynı Ahmed Kutucu'yu da.

Bir stoperin hiç bir özelliği mi olmaz yav.

Rakip hiç bizim kaleye gelmese iyi futbolcu cuesta.
En sevdiğim yanı kendi yeteneklerinin farkında topu en müsait arkadaşına veriyor hamallık görevini iyi yapıyor nokta ucu ego yok heyt ulan 8 milyon euroluk topçuyum iki orta keseyim kaleye abanayım adam geçeyim demiyor.

Bu maç özelinde kendisinden daha kötü 8 topçu falan vardı sahada, yine dayağı gariban bilo yiyiyor, kaderi daha gelmeden çizildi çünkü.

Bence kötü değildi. Ben ümidi kesmiştim ama hamleleri iyi ve hızlı ataklara abdülkerim'den daha düzgün tepki veriyor.

Geri
Üst Alt