# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Bu adami aldiranda onay verende oynstanda hep ayni kisi , suc onda bu garibanda degil

bu maçın hatrına seneye kasımpaşa' da oynar, zaten kapasitesi en fazla orası

Bu herifi milli takımda izledim 5 dk da ne mal olduğunu anladim. Birisi burada benimle inatlasti erken konuşma bı gelsin destek olalım vs diye adana dahil hiç bjr takimda oynayamaz . Menajerlerin bir yerlere itelemek için piyasa yapsın diye milli takıma aldirdiklari sokaktan geçen herhangi bi adam

Bunu da savunan vardı
8 milyonu götürüp çöp kutusuna atsak daha iyiydi

savunma yapmayı bilmiyor belçika gibi dandik bi ligden iyi savunmacı çıkması süpriz olurdu zaten

Hırsızlar şu adamı alan gözünüze sizin.

Parayı geri verin ve onurunuz azıcık varsa istifa edin.

Bu yapmasa kaan yapardı bişeyler ikisi aynı anda girdiğinde her şey çok açıktı

8m euro’yu falan geçtim. 1m euroya bile Galatasaray’a transferine onay veren herkes bugün kovulmalı. Yarın değil bak bugün.

Bas bas bağırdık olmaz almayın diye vallahi kafayı yiyeceğim ya göz göre göre Metehan Baltacıdan daha kötü stopere 8m euro para verdik

Ya hadi bu dangalağa o kadar para verip aldırdın. Herif yedekte dururken Mertens oyuna girmek için hazırlanırken gol attık diye Mertens’i almayıp bu herifi niye alıyorsun. Ayıp ya yeter

harbiden oyuna sokarken nasıl bi hayal dünyasındaydı hoca bu adam iyi bi savunmacı değil ki skoru korusun diye oyuna alıyorsun

Amedspor a kiralayın gitsin daha uzak mesafe gelmedi aklima

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt