# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Beyin namına bir şey göstermedi

Bu adama cok guveniyorsa hoca sikecilerle olan macta neden oynatmadi ?
Hatipoğlu bastırmış olabilir endişem yok değil

"hoca oynasın çocuk biraz" gibisinden.

valla billa şaşırmam - buna ses çıkarmayan Okan hocaya da şaşırmam o diyalogda.

Lan hadi hava topuna çıkamadın düştün yere çekme adamı bari Muslera zaten çıkmış topa. 1 hafta boyunca bu herife söveceğim galiba

Daha ayakta duramiyor herif lan bari düş adamı tutma kabız herif

Adamı Belçika liginde Emin Bayram ezip geçmişti istatistiklerde.

Geldi 2 maçta ne olduğu belli oldu.

Gidip paşa maçına şunu oyuna sokuyor 10 kişi kalsak daha iyi olurdu bu gireceğine.

Geldiği güne de
Getirene de

Lanet olsun. bu adamı alan, aldıran şahıs batar umarım bütün parası bu gereksizi bize getirdiği gün Galatasaray’ın olduğu gibi harman olur yanar.

Az gurur olsa bugün şu an istifa eder ama hala uğursuz sesi ile ve ne dese tersi çıkacak şekilde devam edecek.

Hayatımda bu kadar futbolcuya benzemeyen başka birini daha yıllardır görmedim. Nasıl beğendiniz de 8 milyon Euro verebildiniz. İnanılmaz yav. 3. ligde dahi bundan daha kötü bir stoper yoktur.

Hayatımda bu kadar futbolcuya benzemeyen başka birini daha yıllardır görmedim. Nasıl beğendiniz de 8 milyon Euro verebildiniz. İnanılmaz yav. 3. ligde dahi bundan daha kötü bir stoper yoktur.
Vasat okanın anca böyle vasat topçusu olur. Akhisara bunuda gotursun

Bu adam neye göre alindi halen anlamiyorum. Transfer döneminde bize nerdeyse her yazilan stoper baba yigit gibi fizikli ve boylu poslu heriflerdi. Bu adam tam tersi. Üstüne ne fazla hizli, ne ayaklari cok iyi, ne iyi pozisyon falan alabiliyor herif. Neyini begenip aldilar bunu?

Bunun sonu 2 sene maasinin yarisini biz ödeyerek kiralamak ve son senesine girdiginde maasinin yarisini verip fesih etmeye gidecegi simdiden belli gibi.

Bu adam 1 dk dahi süre almamalı artık. Taraftar zaten en baştan kuruldu iç sahada falan oynarsa ıslıktan top oynatmaz taraftar. Metehan oynasın genç menç deriz hatasını anlayışla karşılarız. Takımın ve taraftarın psikolojisi için yedekten dahi olsa forma giymemeli.

Nitelikli dolandırıcılık bu..nelsonu bedava gönderip bu adamı alan adam babam olsa affetmem.

Geri
Üst Alt