# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

. Moratanın Osimhenle yan yana çift forvet oynamak zorunda kalması
. Frankowskinin sağ bek oynamak zorunda kalması

hepsi bunun yüzünden. Şu ne olduğu belirsiz adam yerine nokta atışı transfer yapıp 3lü oynayacaktık bu herifi bela ettiler başımıza takım çorba oldu. En kritik yerde en büyük hatayı yaptık yine

hepsi bunun yüzünden. Şu ne olduğu belirsiz adam yerine nokta atışı transfer yapıp 3lü oynayacaktık bu herifi bela ettiler başımıza takım çorba oldu. En kritik yerde en büyük hatayı yaptık yine
Nelsson takimda kalsaydi bunlarin hic biri olmiyacakti, okan buruk adama cöp yerine koyunca oda gitti

Bu adam ile güya 3'lü oynayacaktık

Frankovski kanat bekti
Morata şuan oynadığı (ne oynuyor belli değil) gibi değil çift forvet olacaktı

1 transfer ile bütün planlama, verilen bonservisler nasıl çöp oluyor çok güzel örnek

2 maç oynasın sonra sıçsın yedeğe çekelim diye 15 milyon euro gömdü urfalının teki.

Hikaye bu kadar.

Hatasız oynadın aferin oğlum. Yağlı surat sana selam ediyorum ama yedi ceddine selamım olsun.

Gelmesin diye daha ne yapabilirdim bilmiyorum. Hiçbir işe yaramadı

Sanki ağır çekimde sevdiğime doğru uçan bir füze izliyordum ve bağırmak dışında bir şey yapamadım

Bam diye patladı. Bari ADS sahadan çekilmeseydi de 90 dakika iyi topçu sansaydı millet

O kadar süper bir topçu ki Okan hocamız sahada haksız rekabet olmasın diye oynatmıyor.

Sekiz milyon euro (!!!) verdik buna!!

ben artık oyunculara sallama işini bi süre bırakmaya karar verdim sistemsiz bi takımda herkes kötü gözüküyor davinson bile komik bi çalım yiyip golü yediriyor futbolcu yemeyi bırakalım yoksa yaz 100 milyon euroluk daha transfer yaptırır O.B

Hiç olmazsa Okan Buruk ve yönetimin katili olacak gibi

Arbede sırasında ne yaptı göremedim? Kavgaya karıştı mı?

bakın tarık çamdalın bile alınırken bir mantığı vardı yerli oyuncu şartı vardı o dönem o yüzden el mahkum alındı. Ontivero desen hajrovic desen bunlar menejer kazıklarıydı ama maliyetleri kabul edilirdi. Bu Cuesta direk olarak bjknin tabata transferi ile denk o derece büyük bir skandal. Kulübün 8 miosu beş para etmeyecek bir topçuya gömüldü bu olaya yeterince ses çıkaramadık çok çok büyük bir skandal. Atsan atılmaz satsan satılmaz niye alındı belli değil. Birileri hesap verecek mi hayır.

Bu heriften umarım en az zarar ile kurtuluruz. Milli oyuncu diye belki alanı cikar

Dediğin gibi oynatmak isteyen Lemina'yı sağ stoper oynatarak bunu yapabilir.

Cuesta aslında 2-4-2-1-1'deki 2 stoperin önündeki 4'lünün beki.

Yoksa iyi topçu.

Cuesta aslında 2-4-2-1-1'deki 2 stoperin önündeki 4'lünün beki.

Yoksa iyi topçu.
Hocam izlediğim maçlarda adam hava topunda zayıf, hızlı diyorlardı Abdul bile daha hızlıdır. Hiç ovmeyin. Adamın ortalama stoper ozelikleriklerinin hiç biri yok. Begenmedigimiz alt yapı oyuncumuz Metehan cuesca ya göre daha net stoperdir.

Geri
Üst Alt