- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Kavruk Tarık Çamdal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavruk Tarık Çamdal
Kavruk Tarık Çamdal
Genel kuruldaki yobazlar sorsunlar.bu adamın hesabı sorulmayacak mı
1..2 taş çatlarsa.. ama o maaşı bize girdi.. buna kimse 500 bin euro nun üzerinde maaş vermezSatmak istesek kaça satabiliriz acaba?
Yeni sezonda zor deplasmanlardan bir takıma yollamak lazım.
Ama bizim şansımıza Prime Ramos gibi oynar bize karşı bu beceriksiz.
Ben de asla şaşırmam.Eyupe kiralasak yedek kalsa sasirir misin ben sasirmam
bjkye kitleyelim derimYeni sezonda zor deplasmanlardan bir takıma yollamak lazım.
Ama bizim şansımıza Prime Ramos gibi oynar bize karşı bu beceriksiz.
Cuesta'ya rağmen Okan yine bir türlü saçmalamayı becerir.bjkye kitleyelim derim
ZTK Konyaspor maçında ilk 11. Formayı Davidson'dan alıcam diyormuş.şu fotoya bakınca , adam futbolcuysa nasıl stoper/defans denir mesela
20+ gol atan anadolu forveti gibi 100bine alınmış - fiziği birebir o format bence. ama düşük seviye futbolcu maalesef.
Denediler yatırımı çöp etmemeyi ama iki puana mal oldu ilk maçtan. Belki 4 farkla falan önde olursak girebilir seksen gibiadamı aldıktan sonra öyle kötü yönettik ki resmen zarar etmeye çabaladık. Ne kadar kötü olursa olsun 8 milyon euro bizim seviyemizde yüksek rakam sen zarar ettiğini düşünsen bile bu zararı minimuma indirmeye çalış
biz en yüksek zararla çıkmaya çalışıyoruz
Hayatımın ilk cezasını bu herif yüzünden aldım artık sövmüyorum, değmez.Sövesim geldi buna yine vasifsız birey