- 26 Ocak 2021
- 40.963
- 40.222
- 3.078
Bende sövdüm o gün 7 sülalesine kadar ama tv karşisındaHayatımın ilk cezasını bu herif yüzünden aldım artık sövmüyorum, değmez.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sövdüm o gün 7 sülalesine kadar ama tv karşisındaHayatımın ilk cezasını bu herif yüzünden aldım artık sövmüyorum, değmez.

Bu neMuslera
Frankowski Cuesta Metehan Jelert
Sallai Demirbay Sara Jakobs
Kutucu Morata
Yeni transferlerimizi değerlendirdiğimiz bir 11
Konya 11 i mi bu o manada sordumYeni transferlerimizi değerlendirdiğimiz bir 11
Ben o maçta galibiyet istiyom rtaş. Konya çok kasmayacaktır ligde tam kurtulmuş değiller. Biz de epey dinlenmiş olacaz. Çok fazla rotasyonu uygun görmem. Jelert, Cuesta, Metehan ve Kutucu dörtlüsü sezon sonuna kadar bir sakatlık krizi yoksa 11 başlamamalılarKonya 11 i mi bu o manada sordum
Ben o maçta galibiyet istiyom rtaş. Konya çok kasmayacaktır ligde tam kurtulmuş değiller. Biz de epey dinlenmiş olacaz. Çok fazla rotasyonu uygun görmem. Jelert, Cuesta, Metehan ve Kutucu dörtlüsü sezon sonuna kadar bir sakatlık krizi yoksa 11 başlamamalılar

Sivas maçında hazır olsun bence manay la işimiz varOkan Buruk Bodrumspor maçı için Cuesta'ya "Hazır ol" dedi.
Kolombiyalı yıldız oyuncunun 90+2'de forma şansı bulması bekleniyor.
![]()
GS futbolcusuna küfür iması diye raporladım. O üç noktadan neyi kastettiğini moderasyona izah edersin artıkSıfatını s…