# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

taraftar olarak sağ tarafa transfere gerek yok jelert oynasın dedim ama maalesef gerekli yerlere sesimiz gitmedi.
bunlar transfer taraftarı herşeyi bilirler

osimheni başkan getirir gardi derler

kötü adam cıkarsa başkana laf ederler

Romulo'dan yediği çalım sonrası zaten bonservisi -2 m euro daha düştü bu gidişle göndermek için yine maaşını filan karşılayacaz.

Göstere göstere yaptılar. Hayatımda hiç o kadar çaresiz hissetmedim umarım bir daha hissetmem

Belçika Ligi'nde ilk 11 oynamayan kötü bir stoperi bize çakanlardan hesap sorulmalı. Hiç bir şekilde futbolcu duruşu yok. 3'e 5'e bakmadan herhangi bir teklifte satılmalı

Bu transferin 1 numaralı sorumlusu Hatipoğlu’nu öven Murhan ve Murhan gibilerdir.

Dun ozelliklr daha dikkatli baktim, pasa macindaki penalti neden oldu net anlasiliyor.

Bu adam davinson gibi topa kitlenerek koparamiyor mudafada. Topu getiren adama odaklaniyor. Top gecerse tutuyor cekiyor ediyor surekli. Sirf bu yuzden ikinci sans diyemkyorum az da olsa gosterdiklerine dayanarak.

Jelert konusunda okan hocayi sorumlu tutuyorjm(tranafer bedellerinde tabiiki yonetim sorumlu- doue her gun geldi geliyor derken herifler alay etti bizle). Inat edilebilir bir oyuncu idi jelert mevcuta bakinca- asiri az sure almasi kotu oldu diyebilirim.

Skandal bir transfer, nasil bu maliyetlere onay verildi ? Hiçbir özelliği yok. 3 milyona satsak başarı olur. Kampa falan asla götürülmemeli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jelert ile birlikte kocaeli veya gençlerbirliğine maaşı bizden kiralık verelim!

Geri
Üst Alt