Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.550
- 29.055
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme adam kulüp efsanesi olma yolunda ilerliyor VasCo da Custa1 yıl daha kiralar sonra da almazlar muhtemelen.
Galiba son 3 senenin ortalamasına bakılıyor. Yani sonuncu takım düşecek diye bir şey yok diye biliyorum.Hala 90 dk oynuyor her maç da, küme noktasıyla aralarında çok az bir fark var. 20 takımlı ligde de düşmeyi başarmazlar inşallah.
Başından sonuna kadar ironi içerir bu mesaj.Cuesta kalsaydı Uniona yenilmez, Feneri de yenerdik!! Adam sağ bekte de oynuyor ve ayağı çok temiz, Ads maçı çok talihsiz oldu, maça 11başlamış ve çok iyi gidiyordu, yüksek ihtimal o maç sonunda takıma ısınmış olurdu ama olmadı, üstüne de K.paşa maçında rakibin yapmış olduğu faul yüzünden günah keçisi ilan edildi! Kalas ilan edildi ve gönderildi, madem gönderdin yerine adam al bari ,onunda beceremediler ve çok kritik maçlarda stoper ve sağ bek sıkıntısı yaşadık!! Biraz futboldan ve futbolcudan anlamak bu kadar zor olmamalı!!
Saçma sapan bir kural öyleyse. Neyse, elimizde kalmasın alsınlar da sonrası bizi alakadar etmez.Galiba son 3 senenin ortalamasına bakılıyor. Yani sonuncu takım düşecek diye bir şey yok diye biliyorum.
İroninin İ si yok, bunlar gerçekler, malesef transfer konusunda sağlam patladık, bugün diğer yorumlarımda da bahsettim, ben birçokları gibi bu sakatlıklar cezalar olduğunda değil, transferin son günü yapılmayan transferlerden sonra eyvah!! dedim, bu kadro patlayacak! Sana aylar önce yazmıştım admin hatırlarsan!! Benim öngörülerim çok kuvvetlidir!!! Berkanların Yusufların Kutucuların durduğu yerde Cuestalar Zaniolaları gönderirsen böyle ite kaka durumunda kalırsın! Hiç umudum kalmadı ama inşallah Monacoyu yeneriz.Başından sonuna kadar ironi içerir bu mesaj.
Mahmut Polat fenerli ajan ismine benziyorBaşından sonuna kadar ironi içerir bu mesaj.
Benim futbol bilgime erişebilsen keşke!! Öngörülerime, aylar önce Messi alınmalı dediğimde forumdan atıldım, sonra Messi ile hangi gelişmeler oldu söyler misin??Mahmut Polat fenerli ajan ismine benziyor