Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.748
Cevap: Carlos:Fener'in Türkiye Haricinde Bir Tarihi Yoktu,Dünyayı Kandırmaya Devam Ed
dedemi selamsızsız geçmiyeyim
dedemi selamsızsız geçmiyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nunos denilen adam carlosu öpmekteki amacı; sağol casloscugum. ellerine sağlık. sen bu hareketi yapmasaydın, GS ikinci yarı bizi dağıtacaktı ve biz de işimizden olacaktık. yeğenlerin ellerinden öper.. demekti. İstediğini de fazlasıyla almıştır![]()

antu
Gazetelerde son gunlerde cikan haberler insallah dogru degildir....
Aynen bende bu konulara değinecektim.
İnanasım gelmiyor zaten benimde ...
doğru maalesef belliydi zaten bu adamın bu forumdan silinmesini istiyorum önce adam olsun sonra efsane olur‚ hadi klubü sevmedin biz ne yaptık sana..
bonservis bedeli olarak 1 m eurosunu vermdeik diye ettiği laflara bak hadi qtm´ye inanmadım araştırdım brezilyadada aynı şeyleri söylüyo
nankör köpenk!! efsane mefsane olamaz böyle bir adam bizim şanlı tarihimizde!!
şampiyon bile olamadık bu adam varken‚sorunu kendinde aramak yerine bize çamur atıyor.2 sene önce CL 5.´si olduğumuzu unuttu sanırım..
GS ye gidenler bile böylesine demeçler vermemiştir
bu adamın topicinin silinmesini teklif ediyorum !
Tam profesyonel. yere yakından korkacaksın babacım.
Asla ve hiçbir zaman bu camianın efsanesi olamadın
O-LA-MAZ-SIN
:2_thumbs_up_-_anima![]()
Dede'den haber var mı ya ? Yaşıyor mu![]()
antu
Gazetelerde son gunlerde cikan haberler insallah dogru degildir....
Aynen bende bu konulara değinecektim.
İnanasım gelmiyor zaten benimde ...
doğru maalesef belliydi zaten bu adamın bu forumdan silinmesini istiyorum önce adam olsun sonra efsane olur‚ hadi klubü sevmedin biz ne yaptık sana..
bonservis bedeli olarak 1 m eurosunu vermdeik diye ettiği laflara bak hadi qtm´ye inanmadım araştırdım brezilyadada aynı şeyleri söylüyo
nankör köpenk!! efsane mefsane olamaz böyle bir adam bizim şanlı tarihimizde!!
şampiyon bile olamadık bu adam varken‚sorunu kendinde aramak yerine bize çamur atıyor.2 sene önce CL 5.´si olduğumuzu unuttu sanırım..
GS ye gidenler bile böylesine demeçler vermemiştir
bu adamın topicinin silinmesini teklif ediyorum !
Tam profesyonel. yere yakından korkacaksın babacım.
Asla ve hiçbir zaman bu camianın efsanesi olamadın
O-LA-MAZ-SIN
:2_thumbs_up_-_anima![]()
Karlos Dede ya, Aragones zaten dedi çalışmayacam feneri kekledim ya da angutları yoldum o paralar torunlarıma bile yeter diye![]()
Karlos Dede ya, Aragones zaten dedi çalışmayacam feneri kekledim ya da angutları yoldum o paralar torunlarıma bile yeter diye![]()
Çok merak ediyorum kaç para tazminat verdiler yada açıklayabildiler mi ?