Carlos: "F.Bahçe'nin Türkiye haricinde bir tarihi yoktu, dünyayı kandıramazdım"

Cevap: Carlos:Fener'in Türkiye Haricinde Bir Tarihi Yoktu,Dünyayı Kandırmaya Devam Ed

Doğru Söze ne hacet...Herkes anladı bir fenerliler anlamıyor...:)

Cevap: Carlos:Fener'in Türkiye Haricinde Bir Tarihi Yoktu,Dünyayı Kandırmaya Devam Ed

Tabiki ama taraftar olarak onların su konuda davranışlarını anlayabiliyorum soncta sevdiğin bir adam gider gitmez kulubu kötülüyor orda demiş ya taraftar olarak biz ne yaptık sana diye haklılar bu isyanda ilk defa..

Bence suc burda fenerlilerde adami el üstünde tuttular hep

Carlos onlara bisey vermedi 2,5 sene icinde götürdü paralari ve bos bos sahada gezdi

fenerin yedigi gollerin 60% Carlos'un kanadindan geldi

Carlos feneri ciddiye almadi bir tatil yeri gibi bakti hep onlara :D

Bizde sahada bos bos gezen Futbolcu asla olmaz ardaki farkda bu

Keitadan da yumruğu yedi :asd:

Carlos dua etsin dayak yemeden gitti taraftarından:D

Carlos onlara bisey vermedi 2,5 sene icinde götürdü paralari ve bos bos sahada gezdi

Fenerlilerde azcık kafa olsaydı Carlos ciddiye alırdı onları.Carlos bize gelmiş olsaydı ben eminim ciddiye alırdı bizi oyununu oynardı.

Buna örnek de Kewell'dır adam geldiğinde herkes para için geldi, ciddiye almıcak dedi.Adamın durumu ortada

Maçtan sonra ne küfürler ohoo :D tekme tokat kavga çıktı aralarında :D

pendiklilermi dayak yedi, ilk defa duyuyorum valla fenerlilermi saldırmış:D benim bildigim pendik faciasının acısını en çok rüştü çekti:D:D

021020090303267877098_3.jpg

fenerliler icin diyorlar zaten

keske maci kazanmasaydik da fenerliler dayak yemeseydi yani :D

Rüstü'yü kendi araba'sinin icinde dövdüler Bolic'e de Havalimani'nda saldirdilar :bgking1:

Sonucta bizim eski efsanelerde bize sallıyor bizde kızıyoruz burda ,ben anlıyorum bu sefer onları ilk defa.

fenev avtık pavamı vev:p

Günlerce ödeme yapılmıyordu.

herkes makara kukara yaparken, buradaki en 'can alıcı' noktayı görmemiş, es geçmiş.

sarı-mavi spor medyası tarafından kamuoyuna deliler gibi pompalanan ve bizim taraftarımızın da % 99,99'unun yediği "FENERBAHÇE ZENGİN KULÜP, DELİ GİBİ PARA VAR; GALATASARAY FAKİR" martavalına inen en büyük darbedir bu açıklama!

evet martavaldır, palavradır, yalandır. yıllar yılı bunu en başta Galatasaray'lı dostlarıma anlatmaya çalıştım; ama anlatamadım. en başta kendi taraftarımız olmak üzere herkesin yediği bu büyük yalanın gerçek olmadığını izah etmeye çalıştım ama başaramadım.

bundan 4 sene evvel hasta fenerli bir arkadaşımın FB kulübüne yapmış olduğu bir işin bedeli olan 400 (dörtyüz) liranın tam 4 ay sonra ödenebildiğini söylediğimde herkes benimle dalga geçiyordu. demek ki insanların bazı gerçekleri anlayabilmesi için, o gerçekleri söyleyenin adının Roberto Carlos olması gerekiyor.

yıllar yılı fener futbolcularını paraya boğdu - Galatasaray öpücükle oynattı di mi? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Darphanesi'nden FB kulübüne yeraltı para nakil hatları döşenmiş gibi bakıyordu millet olaya. umarım şimdi jeton az da olsa düşer ve kafalara dank eder!

...

56857060.gif

Sonucta bizim eski efsanelerde bize sallıyor bizde kızıyoruz burda ,ben anlıyorum bu sefer onları ilk defa.

Yahu hangisi efsane? Hakan Şükür efsanemiz, adam TRT'deki programda hep Gs'yi savunmuştur. Eleştirmiştir bazı şeyleri ama Fener'e karşı hep savunmuştur. Ezdirmemiştir.

Hakan Ünsal mı efsane ki bize dokunuyor? Bülent efsanedir. Sesi çıkmaz adamın. Hagi efsanedir. Popescu efsanedir. Tafo efsanedir. Hangisi kötü referans oldu Gs'ye. Luce gitti, Elano Luce'yi arayıp bilgi alıyor. Kötü referans mı oldu Luce sence? Adam kovuldu hem de. Bizim takımda böyle şeyler olmaz Arzu. Bir Hakan Ünsal faciası dışında bize karşı cephe alan yok. Ümit Davala kovuldu adamın sesi soluğu çıkıyor mu artık? Bir kere çıktı olan biteni anlattı, bu şekilde görevden aldılar diye -ki o da hakkıdır. Bence Fenerbahçe işin ayarını iyi yapamıyor.

Fenerlilerde azcık kafa olsaydı Carlos ciddiye alırdı onları.Carlos bize gelmiş olsaydı ben eminim ciddiye alırdı bizi oyununu oynardı.

Buna örnek de Kewell'dır adam geldiğinde herkes para için geldi, ciddiye almıcak dedi.Adamın durumu ortada

feneri kim ciddi'ye alir ya

Anelka'da aynsini yapti

suanda gelen yabancilar'da aynisini yapiyorlar

kelepce Kazim mesala :D

2008-01-07_kazim3.jpg

Beter olun.:D

Yahu hangisi efsane? Hakan Şükür efsanemiz adam TRT'deki programda hep Gs'yi savunmuştur. Eleştirmiştir bazı şeyleri ama Fener'e karşı hep savunmuştur. Ezdirmemiştir.

Hakan Ünsal mı efsane ki bize dokunuyor. Bülent efsanedir. Sesi çıkmaz adamın. Hagi efsanedir. Popescu efsanedir. Tafo efsanedir. Hangisi kötü referans oldu Gs'ye. Luce gitti, Elano Luce'yi arayıp bilgi alıyor. Kötü referans mı oldu Luce sence? Adam kovuldu hem de. Bizim takımda böyle şeyler olmaz Arzu. Bir Hakan Ünsal faciası dışında bize karşı cephe alan yok. Ümit Davala kovuldu adamın sesi soluğu çıkıyor mu artık? Bir kere çıktı olan biteni anlattı, bu şekilde görevden aldılar diye -ki o da hakkıdır. Bence Fenerbahçe işin ayarını iyi yapamıyor.

Hakan Şükür'de yazın salladı yorumlarıyla,Hasan Sas'da Hakan Ünsal'ı bu klasmana sokmyorum zaten. Ama bizde yasadık bunları inkar edilemez bir gerçek.

Günlerce ödeme yapılmıyordu.

herkes makara kukara yaparken, buradaki en 'can alıcı' noktayı görmemiş, es geçmiş.

sarı-mavi spor medyası tarafından kamuoyuna deliler gibi pompalanan ve bizim taraftarımızın da % 99,99'unun yediği "FENERBAHÇE ZENGİN KULÜP, DELİ GİBİ PARA VAR; GALATASARAY FAKİR" martavalına inen en büyük darbedir bu açıklama!

evet martavaldır, palavradır, yalandır. yıllar yılı bunu en başta Galatasaray'lı dostlarıma anlatmaya çalıştım; ama anlatamadım. en başta kendi taraftarımız olmak üzere herkesin yediği bu büyük yalanın gerçek olmadığını izah etmeye çalıştım ama başaramadım.

bundan 4 sene evvel hasta fenerli bir arkadaşımın FB kulübüne yapmış olduğu bir işin bedeli olan 400 (dörtyüz) liranın tam 4 ay sonra ödenebildiğini söylediğimde herkes benimle dalga geçiyordu. demek ki insanların bazı gerçekleri anlayabilmesi için, o gerçekleri söyleyenin adının Roberto Carlos olması gerekiyor.

yıllar yılı fener futbolcularını paraya boğdu - Galatasaray öpücükle oynattı di mi? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Darphanesi'nden FB kulübüne yeraltı para nakil hatları döşenmiş gibi bakıyordu millet olaya. umarım şimdi jeton az da olsa düşer ve kafalara dank eder!

...

Sarı-mavi spor medyası tarafından kamuoyuna deliler gibi pompalanan ve bizim taraftarımızın da % 99,99'unun yediği "fenerbahçe zengin kulüp, deli gibi para var; galatasaray fakir" martavalına inen en büyük darbedir bu açıklama!

Evet martavaldır, palavradır, yalandır. Yıllar yılı bunu en başta galatasaray'lı dostlarıma anlatmaya çalıştım; ama anlatamadım. En başta kendi taraftarımız olmak üzere herkesin yediği bu büyük yalanın gerçek olmadığını izah etmeye çalıştım ama başaramadım.

Bundan 4 sene evvel hasta fenerli bir arkadaşımın fb kulübüne yapmış olduğu bir işin bedeli olan 400 (dörtyüz) liranın tam 4 ay sonra ödenebildiğini söylediğimde herkes benimle dalga geçiyordu. Demek ki insanların bazı gerçekleri anlayabilmesi için, o gerçekleri söyleyenin adının roberto carlos olması gerekiyor.

Yıllar yılı fener futbolcularını paraya boğdu - galatasaray öpücükle oynattı di mi? Türkiye cumhuriyeti merkez bankası'nın darphanesi'nden fb kulübüne yeraltı para nakil hatları döşenmiş gibi bakıyordu millet olaya. Umarım şimdi jeton az da olsa düşer ve kafalara dank eder!

...

:005::005:

...

Bu seneki Fenerium'un cirosunu bir acıklasalar cok merak ediyorum benim duyduklarım cok farklı cunku medya gazıyla devam ediyorlar zengin kulubuz biz diye.

onlarin tek derdi para biraz Profesyonel olsalardi yapmazlardi bunu

mesala Ergün, Bülent, Suat, Okan, Arif ve Hakan gibi bunlar gercek Efsane'dir

bunlarin ben bikere bile Bize salladiklarini görmedim ama Kücük Hakan'i gördükce sinir oluyorum

Bence bu konuyu hep en üstte tutmak lazım :)

onlarin tek derdi para biraz Profesyonel olsalardi yapmazlardi bunu

mesala Ergün, Bülent, Suat, Okan, Arif ve Hakan gibi bunlar gercek Efsane'dir

bunlarin ben bikere bile Bize salladiklarini görmedim ama Kücük Hakan'i gördükce sinir oluyorum

Emre transferi konuşulurken o dönemde takım içinde başka fenerliler, beşiktaşlılar olduğu da söylendi. Acaba diyorum Hakan Ünsal da mı o fenerlilerden biri?

Geri
Üst Alt