Carlos: "F.Bahçe'nin Türkiye haricinde bir tarihi yoktu, dünyayı kandıramazdım"

Cevap: Carlos:Fener'in Türkiye Haricinde Bir Tarihi Yoktu,Dünyayı Kandırmaya Devam Ed

naber la :tiphat:

Cevap: Carlos:Fener'in Türkiye Haricinde Bir Tarihi Yoktu,Dünyayı Kandırmaya Devam Ed

iyi çakmışın la carlos :D

:tiphat:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski oyuncusu Roberto Carlos, Christoph Daum'un, teknik direktörlükten öte kendisinin bir dostu olduğunu söyledi.

Carlos, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Fenerbahçe'de Christoph Daum ile antrenmanlara katıldınız, nasıldı?'' şekliklindeki soruya, ''Güzeldi. Daum, teknik direktörden öte benim taraftarımdı. Teknik direktör oyuncu ilişkisinden daha fazla dostluğumuz vardı. Bir kez benimle buluşması için kardeşini antrenmana getirdi. O da ağlayarak, Chritoph'un benim antrenörlüğümü yaptığı için gururlu olduğunu söyledi'' dedi.

Brezilya Milli Takımında yeniden oynamak istediğini ifade eden Carlos, ''Dunga (Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü) orta saha oyuncularını sol bek olarak oynattı. Lobi faaliyetleri ile bir yere gelmek istemiyorum. Ancak sorunlar olursa görev almaya hazırım'' ifadelerini kullandı.

2010 Dünya Kupası'nda Brezilya, İngiltere, İspanya ve İtalya'yı favoriler arasında gösteren Carlos, Brezilya milli takımının daha önceki kuşaklar kadar çok fazla kupa kazanamadığını, Dunga'nın bu genç takımı Dünya Şampiyonu olması için şekillendirmeye çalıştığını, Brezilya'nın, 2010 yılında Dünya Kupası'nı kazanacağı konusunda emin olmadığını, ancak 2014 yılında büyük başarılar elde edecek bir takıma sahip olduğunu söyledi.

Carlos, gelecekteki planları ile ilgili olarak da, ''36 yaşındayım, ancak 22 yaşındaki birisi gibi motivasyonum var. Yaşlı değil tecrübeliyim. Corinthians'da 2 yıl için imza attım. Belki bir, iki yıl daha uzatırım. Daha sonra da ailemle vakit geçiririm'' dedi.

"DAUM BENİM TARAFTARIMDI" | Maraton.com.tr

bizde senin büyük taraftarlarının dede,angutlara gerçekleri söyledikten sonra senden topçu olmaz deselerde onlar angut deyip geçiyoruz :asd:

Bir kez benimle buluşması için kardeşini antrenmana getirdi. O da ağlayarak, Chritoph'un benim antrenörlüğümü yaptığı için gururlu olduğunu söyledi'' dedi.

Gururdan degil, abisi ile beraber koko çektigi içindir Carlos'cugum. Yoksa 36 yasina gelmis, ahi gitmis vahi kalmis, sönmüs bir yildiz için niye aglasin :asd:

Angutlar bakakaldı be karlos, öyle de gol atılır mı? Adamlar artık sorunu kendilerinde arıycak :D

Süper gol carlosum :tiphat:

Fenerbahçe'ye üzülüyorum!

Roberto Carlos, Sarı-Lacivertliler’deki çöküşü değerlendirdi.

Düşüş için “Sürpriz değil” ifadesini kullanan Brezilyalı yıldız, “Daum’un sezon içinde söyledikleriyle yaptıkları arasında uyuşmazlık var. Bu da takımın güven sorunu yaşamasına neden oluyor” dedi.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Roberto Carlos, Sarı-Lacivertli takımın kötü gidişatı için faturayı teknik direktör Daum’a çıkardı. Ligin ilk yarısında kendisini yedek kulübesinde oturtan Alman teknik adam ile sezon içinde sorun yaşayan ve devre arası takımdan ayrılan sambacı, Daum’un düşünce yapısının takımın bu hale gelmesinde etkili olduğunu söyledi.

Brezilyalı futbolcu, “Açıkçası bu duruma çok fazla şaşırmadım. Çünkü bazı yaşananlardan dolayı ligin ikinci yarısında takımın zorlanacağını düşünüyordum. Takımın bu hale gelmesinde bir çok etken var. Ama Daum’un mantalitesi en büyük etken. Sezon içinde söyledikleri ve yaptıkları arasında uyuşmazlıklar vardı. Bu da takımın güven problemi yaşamasına neden oluyordu” ifadesini kullandı.

BURSASPOR ŞAŞKINLIĞI

Carlos, eski takımının yaşadığı bu durumdan dolayı üzüntülü olduğunu kaydederek “Ayrılmama rağmen her zaman Fenerbahçe’nin başarılı olmasını istiyorum. Ama şu anki durum, Fenerbahçe’nin şampiyonluktan uzaklaşması beni çok üzüyor. Çünkü bu takım ve taraftar başarıyı hak ediyor” dedi.

Yeni doğan çocuğu Manuela ile ilgilenen ve bir yandan da Corinthians ile Paulista maçlarına çıkan Brezilyalı, Türkiye ligini yakından takip edemediğini de dile getirdi. Tecrübeli sol ayak Bursaspor’un müthiş çıkışını duyunca ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kaynak : HaberTürk

Bu ne çeliskidir Carlos; 24 saat içinde Daum'u bir gazetede övüyorsun, diger gazetede yerin dibine batiriyorsun :asd:

Carlos baba golünü atmış.

Selam üstad. :tiphat:

Ulan herif fenerden gitti yeniden doğdu bizim medya yazıyordu ya fenre yeniden doğmaya geldim diye :D güzel gol aferin ama Lincoln intikamını alacak :D

adios amigos:dogrun:

ne zamandır gülmemiştim bu konuda :D:D:D:D:D

Hi Carlos.

Ordem e progresso

İyi geceler Carlos:wave:

Geri
Üst Alt