# Carlos Zambrano

Öner Güzel

Kırmızı Üye
Zambrano-Portrait.jpg

24 yaşında, 185 cm boyundaki Perulu stoper, Eintracht Frankfurt forması giyiyor. Önlibero mevkiinde de görev alabilen oyuncu, ikili mücadeleyi seviyor. Fiziği, mücadeleci yapısı kadar ona bu konuda avantaj sağlıyor. Almanya Kupası'ndaki Dortmund maçında Lewa'ya yaptığı efsane markaj ve genel olarak ortaya koyduğu kusursuz oyunla takip listeme girdi. Transfermarkt değeri 6 milyon €...

Oyuncu hakkında biraz araştırma yaptığımda, Bundesliga'ya Schalke altyapısında adım attığını öğrendim. Daha sonra St. Pauli'ye transfer olmuş. Ondan sonraki durağı, şimdiki takımı olan Frankfurt'a 1 milyon civarında kelepir fiyata imza atmış. Genel izlenimim Chedjou'dan çok daha iyi olduğu yönünde. Negatif olarak Eboue gibi rol yapmayı sevdiğini söyleyebilirim. Oyuncuyu takip etmeye devam edeceğim.​

Gelecek sene için biçilmiş kaftan. defansı kesinlikte toparlayacaktır. liderlik özelliği üst düzeyde. ayağı çok iyi hava toplarında mükemmele yakın.. bonservisi elinde daha ne olsun. bizim yeni Popescumuz olur. çok maçını canlı izledim. Alabilirsek defans göbeği çağ atlar o kadar iddialıyım. bu sene sakatlıkla uğraştı yeni forma giymeye başladı. aynı zamanda Peru milli takımı oyuncusu.

Carlos Zambrano - Oyuncu profili - Transfermarkt

https://www.youtube.com/watch?v=3bqileF2ZL0

https://www.youtube.com/watch?v=h8WHtsSQxKQ

Tam bir ruh hastası, kart görmeden durabilse bu leş ligde Chedjou'yla birlikte estirir.

güney amerikali.. gelsin.. hem sert, hem teknik, tam ihtiyacimiz olan bir stoper tipi.. üstelik bundesliga tecrübesi de var.

Dynamo Kiev alacak diyorlar sezon sonu kontratı bitiyormuş birde Milan ve Mönchengladbach ilgileniyormus.

İyi futbolcu lider özellikli sert ve teknigi de iyi yaşı da çok degil yani tam ihtiyacımız olan adam.Bruggeda oynayan Oscar Duaerte de bu özelliklerde ikisinden biri çok iyi olur.

Chedjou ve Semihin arkasında beklemeyi sorun etmeyecekse eyvallahda onuda sorun eder bu yüzden hiç gerek yok. Ya Tecrübeli bir yedek alalım yada Stopere kimseyi almayalım.

Chedjou ve Semihin arkasında beklemeyi sorun etmeyecekse eyvallahda onuda sorun eder bu yüzden hiç gerek yok. Ya Tecrübeli bir yedek alalım yada Stopere kimseyi almayalım.

Adam ikisinden de iyi stoper niye sorun etmesin.

Bu takıma yedek falan değil 2 tane as stoper lazım.

Bize acil sol stoper lazım. Mümkünse sol ayaklı olmalı değilse kariyeri boyunca sol stoper oynamış bir adam lazım.

Bu arkadaş sol stoper oynayamaz. Videodan izlediğim kadarıyla rakiplerini karşılarken genelde sağ tarafını açık bırakıyor. Semih sağ tarafta iyidir zaten Semih'te de aynı sorun olduğu için eski formundan uzak. partner çok önemli. Semih sağ stoperdir fakat burda milletin ayılıp bayıldığı 90'lardan kalma stoper Chedjou için Semih'in gelişimini durdurduk.Yazık oldu.

Son düzenleme:
Zambrano net lugano etkisini yaratir. Cok cirkef bir oyuncu sert tam bi lider. Yerler bize gelirse

Bu sene 3-4 macini izledim.Hic düsünmeden,direkt alalim.2.Melo olur.Döve döve sindiririz rakipleri.Alalim.

Geçen sene konusunu açmıştım. Ligimize çok uygun bir oyuncu, son derece çirkef ve sert. Rakip takımın nefret edeceği oyunculardan. Lugano etkisi yaratır.

Geri
Üst Alt