# Carlos Zambrano

Şampiyonlar liginde yarı final,final hedefliyoruz stopere bedava oyuncu arıyoruz..İyi stoper olabilir ama üst seviyede bi stoper değil bana göre..

bedava diye dani alves, gignac felanda gelmesin o zaman. nihat abi yapma allahini seversen, Zambrano suan ki stoperlerimizden kötü olamaz.

Şampiyonlar liginde yarı final,final hedefliyoruz stopere bedava oyuncu arıyoruz..İyi stoper olabilir ama üst seviyede bi stoper değil bana göre..
nereye yarı final hedefliyoruz kardeşim ya :D

Bu bir süreç bu sene gruptan çıkarsak iyi kaliteli bir planlamayla ancak 5-10 senelik bir süreçte o yollara girebiliriz.

Şuan için çok zor kimse yarı final hedefliyoruz demedi sen nerden çıkardın?

şampiyonlar liginde yarı final nasıl hedefleriyoruz? bütçeler ortada yarıştığımız takımlar belli yarı final bence hayal bile değil

ŞL de gruptan çıkmak başarı sayılır bu düzende kim ne derse desin.

Muhtemelen yine bir ölüm grubuna düşeceğiz.

Bu bir süreç bu sene gruptan çıkarsak iyi kaliteli bir planlamayla ancak 5-10 senelik bir süreçte o yollara girebiliriz.

Amacımız adım adım ş.l finali diyen hamza hoca değilmiydi?

Amacımız adım adım ş.l finali diyen hamza hoca değilmiydi?
Bu sene gruptan çıkmak dedi.

City bile bu durumlara gelirken önce daha alt seviye oyunculardan yavaş yavaş üst düzeye doğru geçiş yaptı.

Birden bire CL alacak kadro kuramazsın

Adam gibi planlama yapacaksın en az 5-10 yıllık bir süreç o UEFA aldığımız dönemde ki gibi

Bu işler öyle hemen olmaz

yok oyle bi dunya
5.10 senede futbol takimlari evrim gecirir
atletico madrid gibi bir ornek var
sansli kura aliskin dinamik bir takim gerekiyor.

dn.birde takimin tr liginde olmamasi diyebiliriz
uefa icin bile yeterli dinamikleri olmayan bir lig

cl maclarinda fark yememek bile basaridir gelecek sezon ne gruptan cikmasi?

yok oyle bi dunya
5.10 senede futbol takimlari evrim gecirir
atletico madrid gibi bir ornek var
sansli kura aliskin dinamik bir takim gerekiyor.

ya en az diye rakam veriyorum ben de biliyorum daha uzun yollar kat edilmesi gerektiğini
en az 5-10 sene müthiş planlamalar falan yapılması lazım o da zor ihtimal bizim yöneticilere falan bakınca pek güvenemiyoruz.

Bu sene gruptan çıksak yeter.

Adam diyor Yarı final falan ben demiyorum :D

CL için bütçe mükemmel olmalı + scout ağımız çok sağlam olmalı + alt yapı üst yapıyı desteklemeli.

Çok iyi planlamalar falan yapılmalı.

Çok çok uzun yolumuz var bizim bunları yapmamız için

Zambrano Semih ve Chedjou 'dan iyi bir stoper degil kesinlikle.Aradığımız stoper hiç hiç degil.Artık uzun boylu lider bi stoper alın yahu

Transfer olayında twitter çok rol almaya başladı ha.

Herifçioğlu şu anda bizim taraftarın tweetlerini favlayıp duruyor.

90 dk hic izlemedim ama simdi bol bol youtube macerasi yaptim bu arkadas hakkinda :D
Hayatimda gordugum en teknik ve hizli top surebilen stoperlerden birisi. Riskli oynuyor ama mudahele etmekten kormuyor ve timing'i cok iyi. Kolay calim yemiyor mesela bu konuda Semih ve Chedjou vasat alti. Cok rahat bakala gidiyorlar amd bu eleman tam bir savasci calim atmak cok zor. Sizi bilmem ama bence muthis bir transfer olur. Takimi ayni zamanda kontraya cabuk cikartabilme ozelligi var. Hem bedava hemde genc. Mevkisi icin cok teknik ve calim atabilme ozelligi var. Mesela macin belli bolumlerinde on libero bile rahat oynar.

90 dk hic izlemedim ama simdi bol bol youtube macerasi yaptim bu arkadas hakkinda :D
Hayatimda gordugum en teknik ve hizli top surebilen stoperlerden birisi. Riskli oynuyor ama mudahele etmekten kormuyor ve timing'i cok iyi. Kolay calim yemiyor mesela bu konuda Semih ve Chedjou vasat alti. Cok rahat bakala gidiyorlar amd bu eleman tam bir savasci calim atmak cok zor. Sizi bilmem ama bence muthis bir transfer olur. Takimi ayni zamanda kontraya cabuk cikartabilme ozelligi var. Hem bedava hemde genc. Mevkisi icin cok teknik ve calim atabilme ozelligi var. Mesela macin belli bolumlerinde on libero bile rahat oynar.
YouTube'da yediği kolay çalımlar yer almaz yalnız.

z4IGSZp.jpg

şampiyonlar liginde yarı final nasıl hedefleriyoruz? bütçeler ortada yarıştığımız takımlar belli yarı final bence hayal bile değil

Aynen şu maçkolikte falan istatistikler çıkıyor ya, ilk 11 değeri; bizimki yabancı kuralından dolayı şişirme olduğu halde rakiplerin yarısı kadar bile olmuyor çoğu zaman.

Aynen şu maçkolikte falan istatistikler çıkıyor ya, ilk 11 değeri; bizimki yabancı kuralından dolayı şişirme olduğu halde rakiplerin yarısı kadar bile olmuyor çoğu zaman.

şişirme olduğunu düşünmüyorum aslında türklerin hepsinin değeri yerlerde nerdeyse

belki bruma 8 milyon o biraz overrated

Geri
Üst Alt