Carole'un Peşini Bırakmıyorlar!

Emre Arslan

Cezalı
fft107_mf5918056.Jpeg

Galatasaray'ın başarılı sol beki Lionel Carole'e Fransız kulüplerinin ilgisi sürüyor.

Lyon yetkililerinin kısa süre içinde İstanbul'a gelerek sarı-kırmızı idarecilerle masaya oturacağı kaydedildi.

Lyon'un teklifinin 3.5 milyon euro olacağı öğrenildi. Yönetim ise yedeği bulunmayan 24 yaşındaki oyuncuyu satıp satmama konusunda kararsız.

Türkiye Gazetesi

6 dan aşağı verilmez, lan solbek yok zaten piayasada

3.5 çok az verilmesin.Hatta 2 tane sol bek alınmadan hiç satılmasın şimdi bunlar gider semihi sabriyi sol bek oynatır iki kat verem eder taraftarı.O yüzden iyi bir rakam olmadıkça satılmamalı.

telles 6.5 ettiyse buda 7 eder ab vatandaşı

5 veriyorsa lyon +sonraki satistan %15 iste hemen paketle

Lan ne 5'i. Kerizmisiniz arkadas?
Piyasadan haberiniz hiç mi yok?

Her baska kulüp minimun 10 milyon cekerdi. Sol bek yok millette.

Allahin kerizi biziz ya verelim bunu da 5e.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sattik diyelim yerine kim gelecek sizce?

Avrupadan transfer yapamayan bir yönetim gidip o beklediginiz Augustinsson'u Jetro Willems'i falan mi alacak saniyorsunuz?

Lan ne 5'i. Kerizmisiniz arkadas?
Piyasadan haberiniz hiç mi yok?

Her baska kulüp minimun 10 milyon cekerdi. Sol bek yok millette.

Allahin kerizi biziz ya verelim bunu da 5e.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Reis sattığımız adam Lucas Digne-Luis Gayá-Alex Sandro filan değil amma büyütüyorsunuz varya elimizdeki adamları
Carole 2. ligden gelmiş düzenli olarak hata yapan pozisyon almasını bilmeyen maalesef ne hücumu ne defansı çok iyi olmayan bir sol bek üstelik 26 yaşına girecek ama en ufak bile bir tecrübesi yok henüz en fazla 5 milyon eder Carole abartmayalım

sezon sonuna sözleşin kadehleri kırıp şişeyi kırmayın yazın su doldurur dolaba koyarsınız

Satarsak aklı olan yönetim Kolasinac'a cöker. Sezon sonu sözlesmesi bitiyor. Carole'yi sattıgın paraya falan alırsın. Carole'den çok daha iyi sol bek.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt