- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yaz transferde en lazim adamlardan bir ayrica (kendi oyuncularimizi pazarlama hususunda ozellikle)Bugünkü başarıların baş mimarı erden timurdur
Düne kadar sponsor bulunamazken sponsor olan erden timurdur
Düne kadar transfer yapılamazken transferleri yapan erden timurdur
Orada şov yapan dursun da ekibi de Erden Timur’un çeyreği kadar pay sahibi değiller bu başarılarda
PAF takımın kalecisi değil mi? Sezon başı gelenOnceki sayfalarda sorulmus cevaplanmis olabilir.
Bir ara kalede kel biri vardi? O kim yav
O aklima geldi benim de ama hic oyle genc gorunmuyormus yaPAF takımın kalecisi değil mi? Sezon başı gelen
Arda YılmazO aklima geldi benim de ama hic oyle genc gorunmuyormus ya
Planjonu guzeldi uzak koseye kafada.
Sanırım Jankat sözleşme uzatıp tekrar kiralanmak ister oynayacağı bir yere. Belki direk bonservisiyle de gitmek isteyebilir Avrupa'dan teklifler varmış. Bir transfer söylentisi de var bizim yedek kaleci için Berkan transferinde Deniz Ertaş için söz alındığı ve sezon sonu Deniz Ertaş'ın bize geleceği söylentisi mevcut.Planjonu guzeldi uzak koseye kafada.
Valla nereye gider napar bilmem ama gunay yerine jankati koymak lazim ugurcan arkasina bence. Eyupte o gelen yabanci kaleciyi kesti cocuk.
O da olur bu arada. Ikiside 21 mi 22 yasinda mi ne. Birisini 2. Kaleci diye guvenmek lazimSanırım Jankat sözleşme uzatıp tekrar kiralanmak ister oynayacağı bir yere. Belki direk bonservisiyle de gitmek isteyebilir Avrupa'dan teklifler varmış. Bir transfer söylentisi de var bizim yedek kaleci için Berkan transferinde Deniz Ertaş için söz alındığı ve sezon sonu Deniz Ertaş'ın bize geleceği söylentisi mevcut.
Yapıldı sanırım. Yumruk şov yaptı okan hocaOkan Buruk tezahüratı yapıldı mı rtş
MaalesefBu antrenman sebebiyle Samsun maçına puan kaybı yazıyorum