Çarşı'dan Fener'i kızdıracak espri

Cevap: Çarşı'dan Fener'i kızdıracak espri

1982 den beri mi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asd:

Galatasaray UEFA kupasını aldığında tesadüf demek nedir ? :)

Ne olduğunu izah ederim de dağdan gelip bağdakine artislik yapmış gibi olurum, yakışmaz. Girmeyelim o konuya hiç en iyisi. İsteyen tesadüf olduğunu düşünsün, isteyen olmadığını.

Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor,Beşiktaş Türkiye Kupasını aldı.Dalga geçmesi gereken biri varsa buda Fenerbahçe olmalı.Yinede büyütmemek lazım.Rekabette bu tür sataşmalar olacak :)

Olabilir, ona bir itirazımız olamaz. Bunu bizde yapabiliriz. Ama sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi burada çıkıp, yok bunlar böyle yok bunlar şöyle demek yanlış..

Biz antu'da ne görseller gördük. Trabzon maçı öncesi yatış kalkış vesaire muhabbetlerini ve ahlaksızca hazırlanan o görseli de unutmuş değiliz. Çarşı'nın yaptığında ne var allah aşkına. Kupasını almış göndermesini yapmış. Terbiyesizce bir kelam var mı ? Gerçek olmayan iftira niteliği arz eden bir durum var mı ?

Yok! Adamlar Fener'in 29 senedir kazanamadığı kupa ile elbette dalga geçecekler. Biz geçmiyor muyuz ? Bu artık bir fenomen olmuştur. Fenerbahçe'nin Türkiye kupası tarihinde kazandığı kupa kadar kupayı Beşiktaş son 6 sene de kazandı. Elbette Fener'le uğraşacaklar :)

Ben görseli beğendim en azından gerçeklerden hareket etmişler. Ahlaksızlık etmemişler. Rakiplerine iftira atmamışlar.

Bir de Beşiktaş büyük kulüp değil deyince kızarlar. Yaw adamlar kazandıkları kupadan çok Fenerbahçe'nin kazanamayışına seviniyorlar. :D İnsan kupayı kutlar, bunlar Fenerbahçe'ye laf sokma derdindeler. Eziklikten başka bir şey değil yaptıkları. :)

En büyük ezik sen ve taraftarın o zaman her beşiktaş başlığına yorum yapan dünya yıldızları dünya yıldızları uzay takımı yazan azız yıldırımmı! Biz 8 yedikle diye *** diye hitap eden bozbaykuşlarmı hay allahım ya

En büyük ezik sen ve taraftarın o zaman her beşiktaş başlığına yorum yapan dünya yıldızları dünya yıldızları uzay takımı yazan azız yıldırımmı! Biz 8 yedikle diye *** diye hitap eden bozbaykuşlarmı hay allahım ya

Sinirlenme şampiyon. Sen Türkiye Kupası şampiyonu 3. büyüğün taraftarısın. Beşiktaşlı duruşunu bozma sakın. :)

Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar.Karşılarında Beşiktaşlı futbolcular, ellerinde kupa, birbirleriyle fotoğraf çekiniyorlar, birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar.O fenerli çocuk aklından geçiriyor 'benim de bir kupam olsa, bende Türkiye Kupasını alsam..' diyor. 'Azize bana niye kupa almıyorsun?' diyor,

''Bizde niye yok'' diyor..! :))

Bende bu 9. kupaları sanıyordum

taraftarlar arasında dolaşan diğer bir espride de devlet bahçeli'nin internette tıklanma rekoru kıran 'pöskevit' sözlerine gönderme yapılarak espri üretildi. Kupa alıyorlar, kutluyorlar, şakalaşıyorlar. Bizim de kupamız olsa biz de kutlasak. Aziz başkan, biz niye alamadık bizde niye kupa yok.

:asd::asd:

Ne olduğunu izah ederim de dağdan gelip bağdakine artislik yapmış gibi olurum, yakışmaz. Girmeyelim o konuya hiç en iyisi. İsteyen tesadüf olduğunu düşünsün, isteyen olmadığını.

Bir kaç haftadır yorumlarını takip ettiğim kadarıyla sen tesadüf olmadığını düşünenlerden olmalısın. Yanlışsa yani tesadüf olduğunu düşünenlerdensen uzun uzun açıklamasını yaparım :)

Sinirlenme şampiyon. Sen Türkiye Kupası şampiyonu 3. büyüğün taraftarısın. Beşiktaşlı duruşunu bozma sakın. :)

Adamı bazen acayip geriyorsun birde klavye delikanlılıgı yapanlara deli oluyorum nasıl olsa bulamıyacaz ibrahimin kararıyla Beşiktaş artık 3.büyük :)

Bu tarz seviyeli atışmalar,tatlı rekabet dozunda çok güzel.

Kardeşim şimdi ortalığa bakıyorsun, ''tarihinin en rezalet dönemini yaşayan bir Galatasaray'' var. Ama bir gün olsun, benim kupam var, ben şundan büyüğüm, ben şöyleyim demeyen de bir Galatasaray var. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe böyle bir zamanda çıkıyor ''Galatasaray'o geçtik ooo yeaaaa''-''Galatasaray şuan çok kötü, biz çok iyiyiz yhaaa'' tarzında başkanları konuşuyor. Beşiktaş desen, sırf Fenerbahçe için düzenlenen bir kupayı sürekli aldığı için, kendini DK şampiyonu sanıyor ve eğleniyor. Beşiktaş hadi genelde, sorunlu bayan takımı ''asarım-keserim'' ama Galatasaray'lı olduğum için bir kez daha gurur duyuyorum.

Zamanında o kadar çok ağlatmışız, o kadar çok inletmişiz ki, en kötü zamanımızda bile bizi geçebilecek en küçük hamleyi iki kulüp yapamadı. Adnan Polat'a rağmen, Galatasaray bence değer kaybetmeden, sadece biraz stresli günler geçirerek seneye umarım tekrar küllerinden doğacak ve şuan sadece dikiz aynamızda olan Fenerbahçe-Beşiktaş yok olup gidecekler yine.

Galatasaraylıların huzurunda kapışıyorlar oda güzel :) en çok biz aldık türkiye kupasını en çok bize soracaksınız.en çok bize

Bir kaç haftadır yorumlarını takip ettiğim kadarıyla sen tesadüf olmadığını düşünenlerden olmalısın. Yanlışsa yani tesadüf olduğunu düşünenlerdensen uzun uzun açıklamasını yaparım :)

Açıklama yaparım da forum karışır. Hiç gerek yok o yüzden. :)

Adamı bazen acayip geriyorsun birde klavye delikanlılıgı yapanlara deli oluyorum nasıl olsa bulamıyacaz ibrahimin kararıyla Beşiktaş artık 3.büyük :)

Klavye delikanlılığı yapmam ben. Hatta bazen sokakta görsem önünde ceket ilikleyeceğim adamlar için yüzlerine söyleyemeyeceğim ifadeler kullanmışsam mesajımı editlerim. Ama Beşiktaş'ın 3. büyük olduğu benim kararım değil. Sen de iyi biliyorsun ki Beşiktaş 3. büyük... :)

Şu aralarında tartışma konusu yaptıkları kupayı 14. kez almış olmanın gururunu yaşıyoruz . :D

Kardeşim şimdi ortalığa bakıyorsun, ''tarihinin en rezalet dönemini yaşayan bir Galatasaray'' var. Ama bir gün olsun, benim kupam var, ben şundan büyüğüm, ben şöyleyim demeyen de bir Galatasaray var. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe böyle bir zamanda çıkıyor ''Galatasaray'o geçtik ooo yeaaaa''-''Galatasaray şuan çok kötü, biz çok iyiyiz yhaaa'' tarzında başkanları konuşuyor. Beşiktaş desen, sırf Fenerbahçe için düzenlenen bir kupayı sürekli aldığı için, kendini DK şampiyonu sanıyor ve eğleniyor. Beşiktaş hadi genelde, sorunlu bayan takımı ''asarım-keserim'' ama Galatasaray'lı olduğum için bir kez daha gurur duyuyorum.

Zamanında o kadar çok ağlatmışız, o kadar çok inletmişiz ki, en kötü zamanımızda bile bizi geçebilecek en küçük hamleyi iki kulüp yapamadı. Adnan Polat'a rağmen, Galatasaray bence değer kaybetmeden, sadece biraz stresli günler geçirerek seneye umarım tekrar küllerinden doğacak ve şuan sadece dikiz aynamızda olan Fenerbahçe-Beşiktaş yok olup gidecekler yine.

Onu Ünal Aysal söylememiş mi?.

Geri
Üst Alt