Çarşı'dan Fener'i kızdıracak espri

Cevap: Çarşı'dan Fener'i kızdıracak espri

ibrahimcim büyüklük kupalarla ölcülüyorsa besiktas sizden büyük.adamlar 8 yilda 7 kupayi müzesine götürmüs siz ise 2 kere falan.

10522.jpg

Fenerlilerin Türkiye kupasına hasret olmadığına veya önemsemediğine sadece güler geçerim. :)

Evet anladım bunu zaten de geç oldu.

Geç olsun güç olmasın ;)

Sen buradaki moderatörleri Cüneyt Çakır yada Mahmut Özgener felam zannetin galiba

:asd::asd:

Eveett ne demiştik?

Cücü'nün bileğini kezseniz sarı lacivert akar.

FIFA kokartlı Türkiye'nin en iyi hakemi diye geçinen zat.

Bu pis ligden, Aziz Yıldırım'dan ve Fenerbahçe den nefret ediyorum.

Eveett ne demiştik?

Ne alaka? Hangi penaltı kararı hatalı? Ben de şaşırmadım değil 3 tane penaltı çalmaya cesaret edebilmesine.

Videolar burda, tekrar izle penaltıları bence.

[video=youtube;YcZIwkUmGIA]https://www.youtube.com/watch?v=YcZIwkUmGIA[/video]

ilk penaltıda Alex kendini yere atıyor, istese üstünden atlar gider. Ayağını takıp yere atlıyor. Kaldı ki futbolcu ayağını da çekiyor.

2. penaltı doğru kaleci ayağını kaldırıyor ama kırmızı olmamalı.

velhasıl o top o kaleden bir kere girdimi, karşı takım direk salıyor yelkenleri.

biz alıştık bunlara.

Fener avrupada yenilmezlik ünvanı almış.

yani mantığa göre Avrupaya gidince en azından 3-4 maç kazanıp hatta bu istatistiğe göre gruplardan çıkması lazım dimi?

Haa bak gör Feneri seneye Avrupada, orada ki hakemler Cücü değil.

Bu Türk hakemleri yüzünden rezil olyoruz Avrupada son senelerde. Malum masa başı torpili bir tek burada geçer.

Bu arada o videoyu koyarak kendi ayağınada kurşun sıkmışsın.

Madem hakemin verdiği bütün penaltı kararları, faülleri doğru, videonun 15. saniyedeki ofsaytla alakası olmayan adama giden top neden ofsayt diye kesiliyor? Hani çizgide çekmişler.

Acaba maç Fenerin şampiyonluk maçı olduğu için olabilir mi?

Fener'e kararlar tereyağdan kıl çeker gibi verilirken, rakibin kararları neden verilmiyor? Bu cücü Aziz'den Fener'den komut almış olmasın?

Hadi cevap bekliyorum ibraam.

Ama bu sefer öyle sırıtan smiley koymak yerine adam gibi cevap ver. Ama veremezsin çünkü pozisyonun ofsaytla uzaktan yakında alakası yok.

Ne alaka? Hangi penaltı kararı hatalı? Ben de şaşırmadım değil 3 tane penaltı çalmaya cesaret edebilmesine.

Videolar burda, tekrar izle penaltıları bence.

boşuna çırpınma 20 dkda 20 faul çalındı lehinize. hakem diye geçinen zavallı maçı erken bitirip üstünden o yükü attı. aynı pozisyonlar ankaragücüne olsa babayı çalardı yeri göğü inletirdiniz.

Penaltılara diyecek birşey yokta... Millet penaltı yapmak için sıraya geçmiş sanki. Burası tuhaf.

ilk penaltıda Alex kendini yere atıyor, istese üstünden atlar gider. Ayağını takıp yere atlıyor. Kaldı ki futbolcu ayağını da çekiyor.

2. penaltı doğru kaleci ayağını kaldırıyor ama kırmızı olmamalı.

velhasıl o top o kaleden bir kere girdimi, karşı takım direk salıyor yelkenleri.

biz alıştık bunlara.

Fener avrupada yenilmezlik ünvanı almış.

yani mantığa göre Avrupaya gidince en azından 3-4 maç kazanıp hatta bu istatistiğe göre gruplardan çıkması lazım dimi?

Haa bak gör Feneri seneye Avrupada, orada ki hakemler Cücü değil.

Bu Türk hakemleri yüzünden rezil olyoruz Avrupada son senelerde. Malum masa başı torpili bir tek burada geçer.

Bu arada o videoyu koyarak kendi ayağınada kurşun sıkmışsın.

Madem hakemin verdiği bütün penaltı kararları, faülleri doğru, videonun 15. saniyedeki ofsaytla alakası olmayan adama giden top neden ofsayt diye kesiliyor? Hani çizgide çekmişler.

Acaba maç Fenerin şampiyonluk maçı olduğu için olabilir mi?

Fener'e kararlar tereyağdan kıl çeker gibi verilirken, rakibin kararları neden verilmiyor? Bu cücü Aziz'den Fener'den komut almış olmasın?

Hadi cevap bekliyorum ibraam.

Ama bu sefer öyle sırıtan smiley koymak yerine adam gibi cevap ver. Ama veremezsin çünkü pozisyonun ofsaytla uzaktan yakında alakası yok.

Aslında " :asd: " cevabı bile fazla olurdu bu mesaja ama seni kırmamak için düzgün cevap vereyim hadi. :)

Penaltıları tartışmaya gerek yok bence. Ama gözün gördüğünü inkar edip kırmızı ile işaretlediğim şeyi söylemeye de gerek yok.

23ueclf.png

Eveett ne demiştik?

Söylediğin şeyin ne kadar mantıksız olduğunu farkında mısın yoksa hakikaten kendini de mi kandırıyorsun bilmiyorum ama üzülüyorum böyle şeyleri görünce. Cüneyt Çakır Türkiye'nin en itibarlı hakemi olduğunu biliyorsundur. Varsayalım ki Fenerbahçe'li olsun ki muhtemelen değil, adamın Fenerbahçe'ye torpil geçip kendi kariyerini tehlikeye atması için gerizekalı olması lazım. Buraya da kolayca varabilmen lazım. Hadi bir şekilde kaçırdın burayı maçı izlersin, eski hakem yorumlarını izlersin. O da olmadı düşünürsün, bu sarı-lacivert kanlı Cüneyt Çakır iki hafta önce Trabzon'da maçın başında maçı Trabzon'a döndürecek hatayı nasıl yaptı diye. Önceki yıllardaki maçlarına da bakarsın gerekirse. Yani bunlardan bari birini düşünebilseydin keşke.

Aziz Yıldırım'ı ben de çok çok sevmem. Üslubunu, egosu yüksek tavırları benim de hoşuma gitmiyor ama bu rakip takımın başarılarını çekemeyip pislik atan taraftar profili daha bi nefret edilesi sanki.

Söylediğin şeyin ne kadar mantıksız olduğunu farkında mısın yoksa hakikaten kendini de mi kandırıyorsun bilmiyorum ama üzülüyorum böyle şeyleri görünce. Cüneyt Çakır Türkiye'nin en itibarlı hakemi olduğunu biliyorsundur. Varsayalım ki Fenerbahçe'li olsun ki muhtemelen değil, adamın Fenerbahçe'ye torpil geçip kendi kariyerini tehlikeye atması için gerizekalı olması lazım. Buraya da kolayca varabilmen lazım. Hadi bir şekilde kaçırdın burayı maçı izlersin, eski hakem yorumlarını izlersin. O da olmadı düşünürsün, bu sarı-lacivert kanlı Cüneyt Çakır iki hafta önce Trabzon'da maçın başında maçı Trabzon'a döndürecek hatayı nasıl yaptı diye. Önceki yıllardaki maçlarına da bakarsın gerekirse. Yani bunlardan bari birini düşünebilseydin keşke.

Aziz Yıldırım'ı ben de çok çok sevmem. Üslubunu, egosu yüksek tavırları benim de hoşuma gitmiyor ama bu rakip takımın başarılarını çekemeyip pislik atan taraftar profili daha bi nefret edilesi sanki.

Olaya hep şöyle bakılıyor.

A: Ulan çakır'da tam feneliymiş haaa verdi maçı fenere

B: Çakır Fenerli değil bilmemnesporlu fenere niye maç versin.

C: Çakırın bi kariyeri var hiç böyle bişey yapıp tehlikeye atar mı

falan filan...

Halbuki olay bu değil. Olaya psikolojik bakacaksın.

Bu adam Trabzon maçında hata yapıyor. Ki bu hata Fenerbahçe için emin ol bulunmaz fırsattı ;) Özellikle Aziz Yıldırım bu işi çok iyi kıvırıyor. Böyle bi durumda medyadaki köpeklerinin zincirini bırakıp salıyor adamın üstüne adam basından ordan burdan hatta eminim çevresinden dolayı baskı altında kalıyor. Bunun üzerine sen adamı dün akşamki kadar önemli bir maça atadığın zaman o adam kendisi bile farkında olmadan o maçta taraf tutar kendi bile anlamaz ne yaptıgını

Bence olaylar bundan ibarettir. Fenerbahçe medya sayesinde hakemlere mhk ya federasyona inanılmaz baskı kurabiliyor.

Hiç kusura bakmayın bu yılın en doğru cümlesiydi ''Günahların takımı Fenerbahçe''

Niye tartışılıyor hala anlamış değilim yani. Dün ki Fenerbahçe galibiyeti , F.bahçe'nin anasının ak sütü gibi helaldir. Bunları aşmamız gerektiğini düşünüyorum. Konuşulması gereken en büyük şey C.Çakır'ın olağanüstü performansıdır.

Biraz objektif olalım lütfen.

Niye tartışılıyor hala anlamış değilim yani. Dün ki Fenerbahçe galibiyeti , F.bahçe'nin anasının ak sütü gibi helaldir. Bunları aşmamız gerektiğini düşünüyorum. Konuşulması gereken en büyük şey C.Çakır'ın olağanüstü performansıdır.

Biraz objektif olalım lütfen.

Ben sadece dünkümaç için yazmadım. O konuda tartışıldıgı için örnek verdim ama genel olarak böyle bir psikolojinin hakim olduguna inanıyorum. Hatta tam hatırlamıyorum ama Türk hakemleriyle ilgili yapılan bir belgeselde bunu birçok eski hakem de söylemişti

Yok. Fenerbahçe şampiyon olunca "heveleveeee yine Beşiktaş şampyion olamadı heveleeeee" diye dalga geçersek, o zaman aynı örnek olur.

Aziz Yıldırım o lafı borçlardan bahsederken söyledi, antu'nun Galatasaray ile ilgili görselleri de Galatasaray galibiyetlerinden sonra oluyor ki çok normal. Siz de bize karşı başarılı sonuç aldığınız zaman kutlamanız çok normal.

Uzun lafın kısası; iki ezeli rakibin karşılaşmasından galip çıkanın diğerine sataşması normal, ama kazandığı şampiyonlukta rakibi ortada olmadığı halde ona sataşmak eziklik göstergesidir sadece.

ezikligi en iyi anlatabilecek kisiler fenerbahcelilerdir.

sizi de görecegiz haftaya;)

Ben sadece dünkümaç için yazmadım. O konuda tartışıldıgı için örnek verdim ama genel olarak böyle bir psikolojinin hakim olduguna inanıyorum. Hatta tam hatırlamıyorum ama Türk hakemleriyle ilgili yapılan bir belgeselde bunu birçok eski hakem de söylemişti

Ben inanmıyorum. Öyle bişey olsa Fenerbahçe şampiyonlukta baya önde olurdu. Fenerbahçeli değilim yanlış anlaşılmasın , koyu Galatasaraylıyım. Şunu söylemem gerekiyor ki bence Fenerbahçe şampiyonluğu haketmiştir.

Bu insanlar içten içe çok üzüldüğümüzü kahrolduğumuzu falan mı zannediyor bu dandik kupayı alamıyoruz diye. Eminim çoğu Fenerbahçeli'nin umurunda değil, herkes istediği kadar dalga geçsin en ufak bir üzüntü, sinirlenme hissetmiyorum şahsen.

Kedi uzanamadığı ciğere durumu en çok siz alsaydınız o kupayı neler derdiniz her zamanki haliniz alıştık artık :)

Bizde 6 senedir alamıyoruz, b.ku çıkmadan Fener gibi alalım seneye.

Yok fb gibi olmamız için önümüzde 23 sene var daha.:D

Geri
Üst Alt