Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Her şeyi geçtim; Metin Oktay'ın ve Ali Sami Yen beyefendinin ölüsüne topluca küfür edilmesi gerçekten hayvanlıktı. Sırf bu yüzden bile bjk taraftarını görünce midem bulanıyor. Bunları yazınca neden zorunuza gidiyor? Galatasaray'a yıllarca sinsi sinsi düşmanlık ettiniz; son zamanlarda ise iyice ayyuka çıkardınız iğrençliklerinizi.

Yönetim bazında bakarsan sonuna kadar haklısın.O tüp kafalı ayıdan Türkiye'de ki kimse memnun değil.

Ama taraftar bazında yine benim dediğime denk gelmiyor muyuz ? :) Forumda birkaç kez daha bu tür konularda konuşmuştuk.Olay sürekli introya çıkıyor.Sitede intro yok,o zaman tepkide yok.Tribünde gösterilen tepkiler,ilk günlerde yapılan o kazma kürekli eylemler tepki olarak varsayılmıyor.

Başlık FB yalakası tüpçü olsaydı,Ersin'e bi like ben atar,ağırda bir yorum atardım ona destek vermek için.Ama laf yahut suçlama zaten tepki gösteren yere gidiyor ? :p

Bak arkadaş...

Burası angut forumu değil-bjk forumu değil..... Galatasaraylıların Forumu... yanlız bizim diğerlerinden farkımız senin gibi diğer takım taraftarlarının tepesine binmeyiz küfür etmeyiz.. ( Şahsına veya tuttuğun takıma )

Burdaki renktaşlarımın çoğunun tepkisi senin takımının yönetiminin ve taraftar grubu çarşı'nın dansöz gibi kıvır kıvır kıvırmasınadır...

F5'in karşısında gibi durup azizenin kuklalığını yapmayacaklar yaparlarsa bu lafların hepsini yerler... buda gücüne gitmeyecek...

Biz yeri geldi mi kendi taraftar grubunu kendi yönetimini haksızsa yerden yere vurmasını biliriz takip ediyorsan bilirsin...

Yanlız sizin camianın genel tutumu hiç iç açıcı değil ben buna satılmışlık köpeklik derim...

Problem devam ederse konu dışına alalım arkadaşları.

Konu biraz talihsiz, bu anlamda polemik çıkmasını anlayabiliyorum. Söz kılıçtan keskin deyip, 1 adım geride durmayı öneririm arkadaşlara.

-----5 dk ara...----

Bence Bjk'liler yazmasınlar çünkü kontrolü kaybediyorlar. Bizimkileri de sinirlendiriyorlar. Bu başlıkta küfür yok bir şey yok. Sadece gerçekler ortaya konuluyor. Dediğim gibi; yıllarca yutturdular bize "bjk kardeş" diye.

Bu yalanı kanıtlarla, gerçeklerle ortaya çıkarıyoruz. Kimsenin zoruna gitmesin.

@Ersin;

O küfürler yüzünden nefret edersin,küfür edersin.Haklısında.Ama şöyle düşün.İş hayatında nefret ettiğin birini olmayan bir şeyle suçluyor musun ? Yada suçlayacak mısın ? Bir de şu var ki sen nasıl nefret edebiliyorsan,karşı tarafta nefret edebiliyor değil mi ? Ama konumuz sanırım Fenerbahçe yalakalığı idi ?

Bireysel olarak sizin taraftarınız şikeye karşı çıkıyor ona bi lafım yok. Benim 3 tane fanatik bjk'li arkadaşım var. YD'e öyle küfürler ediyolar ki ana avrat bazen ben utanıyorum. Ama benim bahsettiğim mevzu bu değil. Büyük takım taraftarıyla sıradan kulüp taraftarı arasındaki farktan bahsediyorum. Eğer Türkiyenin en büyük taraftar gruplarından biriyim diyorsan, bu konuda iddian varsa gerekirse yönetimi ordan indirirsin. Kulüplerin gerçek sahipleri asla yöneticiler değil karşılıksız seven taraftarlardır. Bugün çarşı o tribünlerden yd'i şike konusunda caydırıcı güce sahip ama bakıyorsun çıt yok. Eeee o zaman işte herkese laf söyleme hakkı doğar haksız mıyım? Çarşı çıksa YD'i eleştirse, şikeyi savunanları yerden yere vurup tribünlerde protesto etse emin ol kimse burda önyargılı düşmanlık beslemez.

Tüpçüye sövülüyor,çünkü kene gibi yapıştı.Hem kan emiyor hem hastalık bulaştırıyor.

En son taraftar onu indirmeyi denediğinde,360 derece döndüler.Nasılını nedenini bilmiyorum.Ama şu konuda açık konuşayım.Çarşı bana göre bir taraftar topluluğu değildir.BJK'ye gram faydası olduğunuda düşünmüyorum,reklam haricinde.Tüm taraftarın çarşı olarak nitelendirilmesinede bu yüzden kızıyorum.Yine açık konuşayım tüp kafa başına birşey gelmediği sürece oradan inmeyecek gibi.Benim düşüncem en azından bu.Adnan Polat'ın sürekli versiyonu.

@Ergün ;

Evet,ciddi anlamda,YD satılmış köpeğin tekidir.Ona eşlik eden üyelerde.Sanıyorum ki genel anlamda taraftarın umudu,yönetimde hala Seba zamanından kalmış insanların olması.

Neyse beyler.İyi,hayırlı geceler diliyorum.

Güle güle kardeş...

@Ersin;

O küfürler yüzünden nefret edersin,küfür edersin.Haklısında.Ama şöyle düşün.İş hayatında nefret ettiğin birini olmayan bir şeyle suçluyor musun ? Yada suçlayacak mısın ? Bir de şu var ki sen nasıl nefret edebiliyorsan,karşı tarafta nefret edebiliyor değil mi ? Ama konumuz sanırım Fenerbahçe yalakalığı idi ?

Tüpçüye sövülüyor,çünkü kene gibi yapıştı.Hem kan emiyor hem hastalık bulaştırıyor.

En son taraftar onu indirmeyi denediğinde,360 derece döndüler.Nasılını nedenini bilmiyorum.Ama şu konuda açık konuşayım.Çarşı bana göre bir taraftar topluluğu değildir.BJK'ye gram faydası olduğunuda düşünmüyorum,reklam haricinde.Tüm taraftarın çarşı olarak nitelendirilmesinede bu yüzden kızıyorum.Yine açık konuşayım tüp kafa başına birşey gelmediği sürece oradan inmeyecek gibi.Benim düşüncem en azından bu.Adnan Polat'ın sürekli versiyonu.

@Ergün ;

Evet,ciddi anlamda,YD satılmış köpeğin tekidir.Ona eşlik eden üyelerde.Sanıyorum ki genel anlamda taraftarın umudu,yönetimde hala Seba zamanından kalmış insanların olması.

Neyse beyler.İyi,hayırlı geceler diliyorum.

Cevaplarını samimi buluyorum kardeş, sana da iyi geceler..

Fb ile dost, Galatasaray ile ölümüne düşman bir topluluk var karşımızda. Bunu objektif olarak bakan her Galatasaray'lı görüyor zaten. Bence boşa kürek çekiyorsun. Biz tanıyoruz sizi. O pislik yuvası forza iyi ki var. Düşmanımızı iyi tanıyoruz böylece. :) Umarım kapanmaz.

Bjk=Fb...

Fb ile dost, Galatasaray ile ölümüne düşman bir topluluk var karşımızda. Bunu objektif olarak bakan her Galatasaray'lı görüyor zaten. Bence boşa kürek çekiyorsun. Biz tanıyoruz sizi. O pislik yuvası forza iyi ki var. Düşmanımızı iyi tanıyoruz böylece. :) Umarım kapanmaz.

Bjk=Fb...

Renkdaş, bu kadar kin dolu bakma olaylara :) Biz Galatasaray'a aşığız, onlar başka renklere. Kardeşimiz, babamız, eşimiz dostumuz farklı takım tutabiliyor. Ne yazık ki özellikle Fenerbahçe taraftarları biraz daha değişik. Beşiktaş taraftarları da son zamanlarda onlara benzemeye başladı biraz, yanlış işler yapıyor doğrudur. Ama biz de başkalarına uyarsak bu işin içinden çıkamayız. Bizim farkımız geçmişte buydu, bundan sonra da öyle olmalıdır. Holigan olmamalıyız, taraftar olmalıyız. Aziz Yıldırım ve onu savunanlar, Yıldırım Demirören ve onu savunanlar konusunda söylediklerinde haklısın. Ancak Beşiktaş taraftarının büyük bir bölümü de karşı adama. Ama kurtulamıyorlar. Biz Adnan Polat'tan kolay kurtulabildik mi? Fenerbahçe taraftarı ise yine dediğim gibi biraz değişik. Hala Aziz Yıldırım'ı savunmaya devam ediyorlar, benim aklım ermiyor bu işe. Anlayan birileri anlatırsa biz de öğreniriz.

Arkadaşlar bide şu var "Beşiktaş bizi sevmiyor" "Dost bilirdik onları" gibi cümleler anlamsız ve boş, beşiktaş ayrı camia biz ayrı camiayız, rakibiz sonuçta kimse kimseyi sevmesin zaten, ama saygılı olsun yeter, ben açıkcası bizim asıl düşmanımız GS diyen bjkilerede saygı duyuyorum, ben bjkden fener kadar nefret ediyorum diyen renkdaşlarımada ki bende sevmem beşiktaşı sevmem içinde bir neden yoktur çünkü sportif rekabet içersindeyiz.

Arkadaşlar bide şu var "Beşiktaş bizi sevmiyor" "Dost bilirdik onları" gibi cümleler anlamsız ve boş, beşiktaş ayrı camia biz ayrı camiayız, rakibiz sonuçta kimse kimseyi sevmesin zaten, ama saygılı olsun yeter, ben açıkcası bizim asıl düşmanımız GS diyen bjkilerede saygı duyuyorum, ben bjkden fener kadar nefret ediyorum diyen renkdaşlarımada ki bende sevmem beşiktaşı sevmem içinde bir neden yoktur çünkü sportif rekabet içersindeyiz.

Sevip sevmemeden kasıt en basitinden şu aslında... Galatasaray mesela türkiyenin en sempatik kulübüdür. Avrupada oynadı mı her takımdan destekçisi, gönüldaşı olur. Şahsım adına avrupa maçlarında bjk ve tb'un kazanmalarını isterim. Ama işte mevzu fenere gelince işler değişiyor. Kişisel yorum olarak değil kaç tane araştırmadan türkiyenin en çok nefret edilen kulübü fener çıkmıştır. Hiç unutmam fener bi yunan takımıyla oynuyodu, ulan her yediği golde bizim apartman resmen sallanıyordu. Hani kendini yunanistanda zannedersin o derece.. :)

Besiktas'i ben Kardes Kulübü diye adlandirirdim ama bu aralar en az Fenerbahçe kadar nefret ediyorum..!!!

Bir bomba daha var yalakalardan... Bugün oynanacak Galatasaray-İBB maçında, İBB teknik direktörü Arif Erdem'in bize yatacağını söylüyor bu yalaka itler. Aynı Abdullah Avcı'ya haysiyetsizce iftira attıkları gibi.(Avcı döneminde İBB, belki bjk'nin alamadığı kadar puan almıştır Galatasaray'dan)

Ve şu da var; bu Galatasaray düşmanı bjk'liler, yıllarca altlarına yatan Mehmet Özdilek'den, Rıza Çalımbay'dan hiç bahsetmezler.

Mehmet ve Rıza isimli tasmalı köpeklerin Bjk'ye karşı aldıkları bir(sayıyla 1) beraberlik bile yok çalıştırdığı takımlarda. Hepsinde mağlup oldular. Beraberlik aldıkları maç varsa da ben hatırlamıyorum. Durum böyleyken; altyapınızdan yetişen adamlarınız size her maçta yatıp, şerefsizliklerini ortaya koyarken; siz nasıl olur da Galatasaray'ın onurlu, haysiyetli adamlarına iftira atarsınız? Utanmazlar...

Aşağılık tinerciler!

Bir bomba daha var yalakalardan... Bugün oynanacak Galatasaray-İBB maçında, İBB teknik direktörü Arif Erdem'in bize yatacağını söylüyor bu yalaka itler. Aynı Abdullah Avcı'ya haysiyetsizce iftira attıkları gibi.(Avcı döneminde İBB, belki bjk'nin alamadığı kadar puan almıştır Galatasaray'dan)

Ve şu da var; bu Galatasaray düşmanı bjk'liler, yıllarca altlarına yatan Mehmet Özdilek'den, Rıza Çalımbay'dan hiç bahsetmezler.

Mehmet ve Rıza isimli tasmalı köpeklerin Bjk'ye karşı aldıkları bir(sayıyla 1) beraberlik bile yok çalıştırdığı takımlarda. Hepsinde mağlup oldular. Beraberlik aldıkları maç varsa da ben hatırlamıyorum. Durum böyleyken; altyapınızdan yetişen adamlarınız size her maçta yatıp, şerefsizliklerini ortaya koyarken; siz nasıl olur da Galatasaray'ın onurlu, haysiyetli adamlarına iftira atarsınız? Utanmazlar...

Aşağılık tinerciler!

onlar der ersincim. ben daha rıza ve şifo mehmetin bunlarla berabere kaldıgını bile görmedim. abdullah avcı bizden cok puan aldı merak etmesinler.

onlar der ersincim. ben daha rıza ve şifo mehmetin bunlarla berabere kaldıgını bile görmedim. abdullah avcı bizden cok puan aldı merak etmesinler.

Ama hiç merak etmesinler. Aslantepe'deki Bjk maçında boylarının ölçüsünü alacağız. Mehmet ve Rıza gibi altlarına yatan bir teknik direktör ve takım olmayacak karşılarında.

bana artık beşiktaşlılar çıkıp şikeden şereften bahsedemez arkadaş.

ben bir beşiktaş taraftarı olsaydım şu yaşanılanlardan sonra bu başkan ve yöneticiler gidene kadar beşiktaşla olan bütün ilişkimi keserdim. çevremdeki tanıdıklarıda böyle yapmaları için uyarırdım.

yıllar sonra şike hakkında temiz tarih hakkında çıkıp iki kelime konuşamayacaksam tutmam öyle takımıda armayıda.

ama Allaha şükürler olsun ki Galatasaraylıyız. yıllar sonra da her konuda rahat rahat iki kelime edeceğim.

Beyler uyanın..Hepiniz okumus ınsanlarsınız okullarımızda hep besıktaslı arkadaslarla cok ıyı anlasırdık ama ne zaman bur çarşı bozmasının yenı lıderlerı bunların trıbunde etkılı olmaya basladı ıste o zaman bunlar fener degıl galatasaray dusmanlıgı yapmaya basladılar..devamlı bır malatya macını gundeme getırırler ama ne hıkmetse yenı olaylara susssss pussss olurlar.bu alen azılı galatasaray dusmanı bir adamdır.fener yalakacılıgı yapar bol bol..şimdiki duruslarıda zaten özetliyor durumu..bu yenı nesıl bjklılerıde kandırmanın en kolay yolu malatya macı, sorsan hıc bırı dogmamıstır o tarıhte!!

bu şike olayı gösterdi ki bu ülkede tek şerefsiz klüp varmış o da beşiktaş!... fener şike yapmıştır cezasını çeker ama beşiktaşın kendine sürdüğü bu leke artık şerefli ikincilikmiş falan filan hiç bi şekilde aklanamaz...şu süreçte tarafını belli etmeyen ve yavşakça davranan tek klüptür...allah belanızı zaten beşiktaşlı olarak vermiş ama daha da beter olun inşallah bir avuç kolpa sürüsü!... şunların yavşaklığını görünce fenere kızamıyorum harbiden.

bu şike olayı gösterdi ki bu ülkede tek şerefsiz klüp varmış o da beşiktaş!... fener şike yapmıştır cezasını çeker ama beşiktaşın kendine sürdüğü bu leke artık şerefli ikincilikmiş falan filan hiç bi şekilde aklanamaz...şu süreçte tarafını belli etmeyen ve yavşakça davranan tek klüptür...allah belanızı zaten beşiktaşlı olarak vermiş ama daha da beter olun inşallah bir avuç kolpa sürüsü!... şunların yavşaklığını görünce fenere kızamıyorum harbiden.

Evet bjk gerçekten utanmaz, şeref yoksunu bir kulüp. Ama fb'de ondan aşağı kalmaz dostum. Bunlar Türk futbolunun başına bela olarak gelmişler.

"Aslantepe'de Galatasaray'a 5 atacağız, parçalayacağız" diye öten siyah-beyaz kekolar... Daha Ankaragücü paf takımını yenemiyorsunuz, madara oluyorsunuz ulan. Galatasaray'dan fark yemezseniz öpüp başınıza koyun. :)

Geri
Üst Alt