Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Geleneksel Ersin Eren like alma çabası başladı.

Geleneksel Ersin Eren like alma çabası başladı.

Like ne yahu? Önceden like mı vardı? Ben bu site kurulduğundan beri buradayım ve sizi o zamanda sevmezdim. Like ile alakası yok. Bjk'den nefret ediyorum. Benim aldığım likeler silinsin.

Like ne yahu? Önceden like mı vardı? Ben bu site kurulduğundan beri buradayım ve sizi o zamanda sevmezdim. Like ile alakası yok. Bjk'den nefret ediyorum. Benim aldığım likeler silinsin.

te allam

Hayır orda December 2011 yazmasa tamam da,koskoca yazmışlar oraya üyelik tarihini.

Abdullah Taşan'dan basın açıklaması bekliyoruz...

konuyu derdolar gibi kan davasina suruklemezseniz seviniriz. besiktaslilara da her besiktas kelimesini gordukleri yere ellerinde usturayla intikal etmemelerini tavsiye ederiz, ne de olsa misafirsiniz birakin uyduruk takiminiza gonul rahatligiyla saydiralim

Ben kişisel olarak konuyu haklı görüyorum. Her fırsatta şovunu yapan, çok muhalifiz, çok anarşirtiz diye artistliğini yapan Çarşı'nın belki de nadir ciddi konulardan birinde ağzını bile açamaması. Ülke sallanırken hala 90 dk Quareeesma diye bağırması aptalca.

Yav çok doluyum bunlara ,aslantepedeki maçı iple çekiyorum..Ve bütün taraftarın benim gibi düşündüğünden eminim, fener maçından daha tansiyonlu bir aslantepeden nasıl çıkacaklar malum ...Gel,subat ayı gel...

Yav çok doluyum bunlara ,aslantepedeki maçı iple çekiyorum..Ve bütün taraftarın benim gibi düşündüğünden eminim, fener maçından daha tansiyonlu bir aslantepeden nasıl çıkacaklar malum ...Gel,subat ayı gel...

Fb maçındaki gibi bir atmosfer olursa, bjk en az 5 tane yer Aslantepe'de. Herkes dolu bu şikeci köpeklere.

Selim.Albayrak "Korkarim böyle giderse Play-Off´a bile kalamayacagiz.Hem kalsak bile neye güveniyor bu Hoca anlamis degilim.

gs ve fb bizi bu halimizle duman eder.Hele gs bize en az 5 atmazsa adam degilim."

Ha şunu bileydin.. :)

Burada bana karşı çıkan arkadaşlar şimdi ne diyecekler acaba? Bjk camiası 2007 yılından sonra kendini Fb camiasına satmıştır. Yalakalıkta sınır tanımamıştır. Galatasaray düşmanlığını kendisine ilke edinmiştir!

2012-02-03_p446.jpg

Seba ve Aziz Yildirim pankarti - YouTube

Bence iki kulüp birleşsinler. Bakın amblemleri de hazır. :asd:

BJK.jpg

Şu son pankart olayı fena... Yapılmaması gereken hareketler, ki adam da adam olsa hani. Aziz'den söz ediyoruz şurada.

2 takımda bu ülkeye çok zarar verdiler bakın avrupa kupalarına katılmayalım 5 yıl ne olacak demeleri birinin 8 yemesi diğeri 0 çekmesi

Geri
Üst Alt