Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Bjk başkani yeter diye bağrıyolar sonra aziz yildirim için pankart hazırlıyolar.Ben anlamadım bu işi

Bundan sonra tek rakibimiz FBJK :asd:

BJK.jpg

Yaşı 30'un üzerinde olan Galatasaraylı Renktaşlarım bilirler...

Bunlar hangisinin puana ihtiyacı varsa birbirlerine yatar dururlardı...

Biz boşuna demedik "TEK BÜYÜK GALATASARAY" diye...

Bence konu bile açmayın konuşmayın bile değmezler çünkü...

çarşı kadar yalaka sözde adamlıktan duruştan bahseden ve ŞİKE'ye gıkını çıkarmayan bir taraftarın neyini konuşacaksınız ?

Büyük Klüp olmak başarıya ulaşmak için Sporun Evrensel Ahlak Kurallarını uygulamaktır.

Büyük taraftar olmak düşme korkusuyla rakip kuşlarla şikeyi savunmak değil gerektiğinde kendi yönetimine bile kafa tutmaktır ha için adalet için..

Ben bunların büyüklüğünü konuşmam ortada konuşmak için birşeyler olması gerekir..

Büyük

sow akşam geliyor karşilamaya tek bir yönetici bile gitmiyor.Konumuzla ilgisi yok ama buda benden olsun.

Uçan kuşu bile protesto eden,Allah affeder çarşı affetmez diyip kendilerini en tepede sanan zihniyetin şike olayları karşısında 1-2 tepki hariç sus pus olmaları her şeyin göstergesidir.Halada şerefli ikinciliklerden bahsediyorlar ya.Bunların büyüklüğü karıncıların yanında hissedilen büyüklükten ibarettir ancak yürekleri karıncadan bile daha KÜÇÜKTÜR!

Yusuf yusuf konu şike olunca çarşı marşı nasıl tırt yalan oluyor görüyorsunuz...

Adamlar küme düşmekten korkuyor ya sanki onursuzca bir durum :D ulan şike yapmışsınız adamlar şikeyi kabul ediyor küme düşmeyi kabul etmiyor hangi daha onursuzca şaka gibi :D

Tavuklar.......kuslara yatmis DIYORSUNUZ!!!:D :D

Sikeciler el,ele:D

:sgr:

Uçan kuşu bile protesto eden,Allah affeder çarşı affetmez diyip kendilerini en tepede sanan zihniyetin şike olayları karşısında 1-2 tepki hariç sus pus olmaları her şeyin göstergesidir.Halada şerefli ikinciliklerden bahsediyorlar ya.Bunların büyüklüğü karıncıların yanında hissedilen büyüklükten ibarettir ancak yürekleri karıncadan bile daha KÜÇÜKTÜR!

Çarşı duvara karşı.

bu konuyu hatırlıyorum

konuyu açan arkadaşa burada çok gereksiz çok ağır yüklenmeler oldu yanlış bilmiyorsam.

sonuçta geri adım atmadı bildiğini okudu ve zaman onu yanıltmadı.

şimdi çıkıp bi kaç kişinin yaptığını beşiktaşa bağlamayın demeyin başkanları bu olayı itiraf etti taraftarından ne bekliyorsun.

Ulan serefsiz carsi, sizin yalakaliginiz nereye kadar gidecek , yalakaliklarinizin devamini dilerim.

ne zamandır çarşı forumlarında bir febe hayranlığı başını almış gitmiş zaten. eh, Allah gönüllerine göre versin, ne diyelim..

ne zamandır çarşı forumlarında bir febe hayranlığı başını almış gitmiş zaten. eh, Allah gönüllerine göre versin, ne diyelim..

Onlara tineri ver senin bile köpeğin olurlar. Fb yalakalığı kanlarına işlemiş.

Yalakalık sınır tanımıyor. :) Derbi öncesi dostluk(!) yemeği:

news_manset_resim_d0_derbi56969.jpg

Ne yani Fenerbahçeliler diye dövelim mi?Senin tüm yakınların Galatasaray'lı mı?

Adam FBJK'lı beyler.

Geri
Üst Alt