Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Bana tepki gösteren arkadaşlar konuşsun şimdi. Bunlara dost diyenler vardı.

Bunu genç Galatasaraylı arkadaslarımız ızlesın ve su kopeklerı ornek almayı kessınler artık.Bu alen basa gectıkten sonra adamların bır numaralı dusmanı bız olduk..Bugun ıddasız bır besıktasın yaptıklarına bakın? herkes ofsayt dıyor ama allahınızı seversenız macta o ofsaytı nasıl cozuceksınız? ofsayt varsa bıle cmlerlerle , adamlar zaten olay cıkarmaya gelmıs , bariz bellı...Bugun Eboueye vursaydı o kısı bızım oyuncu araya gırmeseydı bız sımdı buraya ne yazacaktık?? o itler nasıl TT Arenaya gelecektı?? oyle delıkanlılık yapıp duruyorlar ama sefa abılerı oldu sımdı bunlara tuvalet sıldırıyor!!

fenerbahçe şike yüzünden küme düşecek

Ama sizde bu fenerin yalakası oldunuz ya inşallah şu kupa finali maçı başınıza bela olur da FIFA cezayı keser Yıldırım demirören boşuna tutuşmuyor beşiktaşın şikeli maçının derdinde

UEFA'nın şikeye sıfır tolerans ayağına siz de kendinizi bulmayın 2.ligde

geçen aylarda da tebrik etmiştim konuyu açan sevgili arkadaşı

şimdide tebrik ediyorum.

Bugün yaptıkları kahpelikler uzun yıllar geçsede unutulmayacak cinstendi.

Bazı şeyleri görmemek için kör olmak lazım. Bu adamların bize yaptıkları kahpelikler saymakla bitmez.

Nefretimsin jimnastikspor!

Trib%C3%BCnlerde-Irk%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C4%9Fa-Yer-Yok.jpg

fenerbahceden daha fazla nefret etmemi sagladilar....

aydin melo .......

4jz4w.png

bjk forumlarından.

561172_3739320960404_1197563777_33577453_2117834482_n.jpg

Fener yalakası olmaları umrumda bile değil. Fakat eboueye yaptıkları ırkçılık şerefsizliklerini gösteriyor. Yarın öbür gün biri çıkıp o ermeni amigolarına laf atarsa hiçbiri şaşırmasın.

Şimdi Beşiktaşın zaten play-off lar başladığında şampiyonluk iddası yoktu yediği golde ofsayt değil he ofsayt olsa bile tarihlerinde ilk defamı ofsayttan gol yemişler veya yedikleri golle şampiyonluğumu kaybettiler ? o zaman bu kadar kudurmalarının sebebi ne gözleri dönmüş ağızlarından köpükler saça saça neydüğü belirsiz adamlar sahaya hakemi oyuncuyu dövmeye giriyo. Bunlar 2005 de son hafta şampiyon olduğumuz sezonda da feneri şampiyon yapmaya çalışmamışlarmıydı Hasan kabze son dakikada çakarken Zalad gelsin sizi kurtarsın diye bağırmıyolarmıydı. Beşiktaş seyricsinin bu fenerbahçe sevdası nerden geliyo anlamış değilim acaba kirli düzenlerine girmedik şike olaylarına bulaşmadık diyemi bukadar nefret besliyolar. Siz kendiniz olmayıp fenerin ayakçılığını yaptığınız müddetçe bize kaybetmeye mahkumsunuz.

çoğu it kopuk zaten, kaale alıp burda yorum yapmaya değmez arkadaşlar. bu adamları konuşup konuşup yüceltmenin bir manası yok. önce insan gibi davranmasını öğrensinler, ondan sonra taraftar olsunlar.

Bende face'den bejekelilere siper oluyorum. Yok mafya gibiymişiz bize kıyak geçiliyormuş:) 7 derbi oynadık mağlup olmadık. Siz 100.yılınızla yüzleştiniz mi ? dedim "neyse işteyim çok yazamayacağım" dedi kaçtı:) Niahahaha yok böyle bir zihniyet ya:)

Çarşıda kendini bozdu, zavallılar !

Dün sahada ırkçılığın da dibine vurdu arabacı itler. Ne kadar nefret etsem az sizden şikeci ezikler!

Geri
Üst Alt