Cas Gerekçeli Kararı TFF ve Şikecilere Bildirildi!

Noluyor lan? Nete bi girdim bu saatte olaylara bak! Vay anam vay! Neler dönmüş Serhat! HAHAHAHAHAHAHAHA

Onda birşey yok ya git borçlan ben karışmam demiş. Ama geçen okumuştum Şahenk , Nihat Özdemir ve bazı iş adamları totalde 40 Milyon TL bağışlamış Fener'e. Bence bu daha önemli.

Nihat Özdemir vakasını ben de duydum. Resmen adamlar bağış yaptılar fb'ye. En az zararla atlatmak istiyorlar süreci...

O senenin şampiyonluğunun trabzona verilmesi de ironik olacak çünkü onlar da çok temiz değiller.

Ee bu durumda bayağı zararları olmayacak mı Şahenk'in filan?

Sefer YÜKSEL-EKONOMİ

Ferudun NİĞDELİOĞLU-SPOR

Tahvil ihracı için SPK’dan şartlı onay alan Fener’e, sarı-lacivert renklere gönül veren patronlar destek çıktı. Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir’in de aralarında bulunduğu işadamları 40 milyonluk kısmı göğüsledi

İki yıl önce yaptığı 100milyon liralık tahvil ihracının geri ödemesini 4Mart’ta yapmak zorunda olan Fenerbahçe’nin imdadına yine sarı lacivertli kulübe gönül veren patronlar yetişti. Sarı Kanaryalar, iki yıl önceki tahvil ihracının itfası öncesinde yeniden 100 milyon liralık ihraç için perşembe günü talep toplamaya başlarken, Fenerbahçeli işamadamları Ferit Şahenk, Ali Koç, Nihat Özdemir başta olmak üzeremevcut ve eski bazı kulüp yöneticilerinin ihracın 40milyon liralık kısmını göğüslediği öğrenildi. Adı geçen işadamı ve yöneticilerin kulübe iki yıl daha destek çıkma kararı aldığı ve ilk tahvil ihracından kalan 40 milyon TL’lik paylarını perşembe günü başlanan tahvil satışına eklettirdikleri ifade edildi. Tahvil ihracında kalan 60milyon liralık tutarın ise çoğunluğu nitelikli yatırımcı (1milyon lira ve üzerinde serveti olan kişiler) olmak üzere bireysel yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Haber burada işte . Onu da kendileri düşünecekler ama yardım etmeseler Fener iyice sıkışacaktı. Bunların durum çok daha kötü yani bağışlar olmasa çoktan kepenk kapanmıştı.

Giderayak Arena'da koysaydık. :( Olmadı böyle.. :D

UEFA : "CASameycem CASameycem, seni daha fazla çekemeycem " dedi... :happynew:

UEFA : "CASameycem CASameycem, seni daha fazla çekemeycem " dedi... :happynew:

kungfugif.gif

[attachment=8227:aziz_yildirim_uefa_catirdayacak_h124219.jpg]

Uefa affetmez Azizim.Ne kadar ağzını açsanda bu iş olmaz.:D

Ekli dosyalar

• aziz_yildirim_uefa_catirdayacak_h124219.webp
    aziz_yildirim_uefa_catirdayacak_h124219.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 163
Geri
Üst Alt