CAS Kararını Verdi

Kuş gibi düşünmek acizliktir diyorum..

türkiyedeki gerçekleri bilerek fener küme düşmez bu hayal demek acizlikmi oluyor ! bence boş hayallere kapılmak daha büyük acizlik burası turkiye ! fener üzerinden ekmek yiyen milyonlar var ve kimse bu rantı kaybetmek istemez ! oraya demiröreni fener düşmesin diye getirenler başta olduğu sürece heleki ...

bazen mantık çerçevesinde bakmak lazım serbay ! gerçekleri görmek lazım ! Galatasarayımzıın şl kupasını alacağını umut edersin katılırken ama kesin alıcaz diyemezsin hayal kırıklığı olur ! bence bizim şl kupasını almamız daha büyük olasılık fenerin düşmesinden

ne azim var be azizim

madagascar federal mahkemesine başvuru yapcaklarmı

türkiyedeki gerçekleri bilerek fener küme düşmez bu hayal demek acizlikmi oluyor ! bence boş hayallere kapılmak daha büyük acizlik burası turkiye ! fener üzerinden ekmek yiyen milyonlar var ve kimse bu rantı kaybetmek istemez ! oraya demiröreni fener düşmesin diye getirenler başta olduğu sürece heleki ...

bazen mantık çerçevesinde bakmak lazım serbay ! gerçekleri görmek lazım ! Galatasarayımzıın şl kupasını alacağını umut edersin katılırken ama kesin alıcaz diyemezsin hayal kırıklığı olur ! bence bizim şl kupasını almamız daha büyük olasılık fenerin düşmesinden

Geri kalanı okumaya gerek duymadım Alex ama futboldan birazcık anlayan herkes şunu çok iyi bilir ki UEFA gelir ağzını yüzünü siler gider. Yeter ki yapmak istesin. Adamlar Barca bile dinlemiyor veriyor transfer yasağını fener kim yahu.

Acizlik olan gerçeği gördüğünü düşünmen değil. Doğruyu kovalamaktan vazgeçmen. Daha bunu bile anlayamıyorsun. Ayrıca ben umut etmiyorum, ancak mazoşistler umut eder, ben olması gerekeni, adaleti kovalıyorum. ;)

Edit: Ayrıca olmaz diyeceğinize, çok değil 2 mail atıp, sağda solda destek çıksanız biraz faydanız dokunur.

Geri kalanı okumaya gerek duymadım Alex ama futboldan birazcık anlayan herkes şunu çok iyi bilir ki UEFA gelir ağzını yüzünü siler gider. Yeter ki yapmak istesin. Adamlar Barca bile dinlemiyor veriyor transfer yasağını fener kim yahu.

hacı keşke verse ama artık rte bizzat ricamı ediyo ne yapıyo adamlar dokunmuyo tr iç işlerine ! yani bizim baktığımzı gibi bakmıyolar olaya sanki bişeyler dönmüş kapılar arkasında benmi yanlışım ? başbakan fenerliyken ben herşeyden suphe duyuyorum

hacı keşke verse ama artık rte bizzat ricamı ediyo ne yapıyo adamlar dokunmuyo tr iç işlerine ! yani bizim baktığımzı gibi bakmıyolar olaya sanki bişeyler dönmüş kapılar arkasında benmi yanlışım ? başbakan fenerliyken ben herşeyden suphe duyuyorum

Ben hep söylüyorum şöyle biraz düşününce milletin karamsarlığa kapılması için yeterli done var ama UEFA için daha dosya kapanmadı , şike var diyorsun ama yapana ceza vermiyorsun yani hatırlarsanız UEFA kararını açıklarken kişilerin dosyasını ayrı tuttuk diye eklemişti. Hele bir Aziz'e kitlesinler ömür boyu men yasağını sonra biraz daha bekleriz ee zaten süreç kendini belli edecek öyle fazla uzamaz ama şu an daha erken. Ve o gün gelince de Fener'i hiç bir Allah'ın kulu kurtaramayacak, tarihte kişi kulüp ayrımı gibi bir olayın örneği yok eğer Fener olursa tarihte ilk defa ayağa kalkar bu laleleri tebrik ederim.Harbi o zaman büyük iş başarmışlar demektir.

Bakın tekrar ediyorum, her şeyi söyleyin ama yok işte düşürecek UEFA şimdiye kadar düşürürdü yok Juve 3 ayda düşürüldü demeyin. Onların mahkeme bile 1 ayda sona erdi bizim yargıtay sağolsun daha geçen ay onadı ve Aziz hala dışarıda. Bence UEFA bu adamın hala dışarda olmasına bir anlam veremedi ve girmesini bekliyor bile olabilir yani en başından beri Fener'i sağlam kazığa bağlayarak ilerliyorlar içeri girsin hele ondan sonra bakarız. 3 temmuz 2011 şike operasyonu başladı , UEFA 10 haziran 2013'te disipline sevketti tam 2 yıl sonra ve hep bizim yargıdaki gelişmelerin hemen arkasından UEFA adım atmaya başladı. Bu süreç hep yavaş ilerliyor zaten sebebi de bizden kaynaklı diye diye dilimde tüy bitti ama sıkıntı yapmayın. UEFA'nın bu dosyayı cezasız kapaması şu saatten sonra kendi başına da iş açması demektir, UEFA dediğin bizim tahkime falan da benzemez. Avrupa'dan da takip ediyorlar, sık sık gazetelerde haberleri çıkıyor, Emsal teşkil edecek inşallah.

Ayrıca şampiyon olan Fener'in hisseleri neden düşüyor.

[attachment=9812:24205480.jpg]

Fenerbahçe hisseleri Mart ayı başından itibaren yükselişe geçmişti. 3 Mart'ta 29,50 lira seviyesinde olan Fenerbahçe hisseleri şampiyonluk beklentisi ile birlikte 11 Nisan'da 40,60 liraya kadar yükselmişti. Şampiyonluk rallisi ile bu tarihte Fenerbahçe piyasa değeri 1 milyar liranın üstüne çıktı.

Fenerbahçe'nin piyasa değeri bugün gelen sert satışlarla 865 milyon liraya kadar geriledi.

Ekli dosyalar

• 24205480.webp
    24205480.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 184
arkadaş ben üniversiteyi bitirdiğim yıl patlak vermişti bu şike olayları herifler hala yaptırım uygulayamadılar 3 sene geçti

adamların cezası onanıyor

cas feneri akladı diye haber başlıkları :D :D komik

işte internetin güzel yanı bu arkadaşlar =) bazı insanlar sokakta gözünün içine bakamayacakları adamlara internet üzerinden atarlanıp egolarını tatmin edebiliyorlar =) aslında bu bi aşağılık kompleksi sanırım kendinden daha büyük ve iri adamlara karşı aşağılayıcı kelimeler yazarak ego tatmin etmek bunlar bu tarz psikolojik eziklikler çocukluğa kadar dayanır

Geri
Üst Alt