Cavanda'dan Ümitli Olanlar

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Ben ne yalan söyleyeyim ümitliyim, öyle göklere çıkarmıyorum ama bize eboue'nin ilk zamanı gibi ivme kazandıracağını düşünüyorum.

Oyuncunun disiplinsiz davranışları büyük bir muamma , evet ama rakibe hamle yapabilen , geriden koşup yetişebilen bir bek oyuncusuna uzun zamandır hasret kalmıştık.

İki ihtimal var elimizde ya Donk gibi sahada gezinen , orta hakem gibi oyunu takip eden ama saha dışında aslan kesilen bir oyuncumuz yada iyi bir fiyata satabileceğimiz ortalamanın üstünde dinamik bek oyuncumuz olacak.

Ben iyimserim bu konuda , gerisi teknik ekip ve yönetime kalıyor.Disiplini sağlamak onların işi.

Not : Bonservis ücreti ödememiz yönetimin beceriksizliği yada komisyon hadisesi , lütfen bundan bağımsız oyuncu performansına yönelik oyum yapınız.

Evet , elleri görelim , safınız belli olsun.

En fazla 3-4 ay sonra uplanır , bir iki goy goy edilir bu hususta..

Trabzonda herkes öve öve bitiremiyordu bize geldi cöp oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kulubede iken sahadaki arkadaslarini ve Sabri abisini iyi motive edecektir.

Lazio günlerini göz önüne aldığımda ümitliyim kendisinden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

artıları: sürat-güç-kıvraklık

eksiler: ortaları ve disiplinsizliği.

Can bu başlığı ilk uplayan olur , tabii cavanda elimizde patlarsa :D

Yok ya ne Tolga transferine ne de Cavanda transferine genel olarak karsi degilim acikcasi. Beni cildirtan olay hala bir ön liberomuzun olmamasi. Ilk önce en cok transfer gerektiren bölgelerini kapatirsin sonra da kimi alirsan al arkadas yeminle sesimi cikarmazdim.

Forvet ve ön libero, bu ikisi bizim en büyük sorunumuzdu. Avrupa'da olmadigimiz bir sezonda Linnes ve Sabri bizi tüm sene götürürdü az cok. Ayrica Cavanda bence elimizdekinlerden öyle ahim sahim iyi bir adam degil. Yani "Sabri yerine alinip da elimizde patlayanlar kervanina" aday olan bir adam olarak görebiliriz.

Aldin mi Eboue gibi birini alacaksin oraya, o da sonradan bozdu tabi ama bu ayri bir konu.

Linnesi yemeyin de naparsanız yapın o çocuk çok iyi olacak

İki bekimizin de maaşı gayet makul dalaşacak başka adam bulun

Sabri>>>>>>>>dünyada kalan diğer sağ bekler

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Ümitliyim. Bu sene iyi oynayıp Avrupa'ya geri dönmek isteyebilir. Onun için Galatasaray iyi bir yer.

Geri
Üst Alt