Cavanda'dan Ümitli Olanlar

bende ümitliyim iki bekimizde sağlam oldu gibi.

Cavandanın tarzı nedeniyle donk etkisi yaratması imkansız. Tekmeye kafa, kafayada tekme sokan bir adam. İnanılmaz süratli..

Cavanda da Eren de iyi transferler sakatlik olmazsa cok is yapar ikisi de . Ben Tolga'dan umitsizim .

Trabzon da vasattı
Bizde de vasattan öteye gidemez.

Biraz atletik diye taraftar sevebilir ama bizi ileri taşımaz.

Helak Ol Yağlı Surat!

Cavanda nasıl çıkar bilmiyorum ama ben asıl Linnes'ten ümitliyim.

Cavanda futboluna odaklanırsa Carole'dan iyi oynar.

Linnes savunma yapmayı bilmiyor. Açıklarını kapatacak stoper ve ön liberomuz da yok.

Bende ümitliyim.

Disiplin sorunlarını çözerse kesinlikle katkı sağlar.

Burda kendini bulur. Zaten tepkili olan arkadaşlarda yapılan transferlere boşa harcanan fazlaca milyon eurolardan sonra saldıracak yer arıyor. Sakin kafayla düşünüldüğünde yarar sağlayacağı görülecektir.

gideri olan bir sağ bek eğer takımın ortasını sağlama alırsak her türlü iş yapar.

Baştan bi saf tutup sonuna kadar aynı fikirde olmak büyük problem. Şu an gayet umutlu olanlardan biri de benim, ama 2 maça çıkar sonra antrenman aksatır, veya Dzemaili misali tabir yeindeyse 'pek takılmaz' o zaman işler değişir. Ama şimdilik görüntü olumlu olacağı yönünde. Trabzon'daki disiplin sorunları da burda olmayabilir, at sahibine göre kişner.

Konsantrasyon sorunu yaşamazsa özellikle Arena'da çok iyi performans bekliyorum kendisinden.

Ümitli degil Eminim :)

Yıldız bir oyuncu zaten. Yeterki kafasını versin oyuna.

Bizde çok başarılı olacak. Hoşgeldin Cavanda !

Linnesi bi şekilde takıma monte etmek lazım
Göbekte falan deneyebiliriz
Denizli ilk maçında orta sahada oynatmıştı bence gayet başaılıydı
Cavanda ya gelirsek
Boş bir oyuncu değil isterse rahat oynar

Geri
Üst Alt