Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
A dan Z ye kadar hersey . Killandimi herseyine killanirsin bir insanin . Normal birsey yani
Sen de biraz daha ılımlı yaklaşamaz mısın peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A dan Z ye kadar hersey . Killandimi herseyine killanirsin bir insanin . Normal birsey yani
Sen de biraz daha ılımlı yaklaşamaz mısın peki?
Neden yapacakmisim bunu? Kendisi tavrini degistirmedigi müddetce neden yapayim? Bu saatden sonra zaten hayatta olmaz ayri konu da
Adem konusu değil genel konuşuyorum.
Zevkle takip edecegim 1 musabaka olur lakin satranc basin toplantilari izleyerek motive olan Sarper ile bas etmen imkansiz gibi.
Yalnız şimdi aklıma gedi de ben ne geçen sene ne de ondan önceki sene Galatasaray hariç bizim ligi takip etmedim, niye ümitlendiysem... Büyük ihtimalle Talha'nın yüzünden öyle yazmışımdır; o ümitliyse normal olan ümitli olmak gibi gelmiştir. İşte bunlar hep hayat dersi, boş boğazlık yapmayacaksın yoksa galatasaray sana çakar.
Ben de bizim ligi hiç takip etmem aslında. Çok nadiren büyük maçları seyrederim. Tarık'ı da bizim maçlarda seyretmiştim mesela sadece ve yalan yok, o yabancı sınırı düşünülünce almamızı istemiştim.Yalnız şimdi aklıma gedi de ben ne geçen sene ne de ondan önceki sene Galatasaray hariç bizim ligi takip etmedim, niye ümitlendiysem... Büyük ihtimalle Talha'nın yüzünden öyle yazmışımdır; o ümitliyse normal olan ümitli olmak gibi gelmiştir. İşte bunlar hep hayat dersi, boş boğazlık yapmayacaksın yoksa galatasaray sana çakar.
Aşağıda yazdığım yazıyı dün akşam mesai bitiminde kahvemi keyifle yudumlarken yazdım. Malumunuz sitede meydana gelen teknik arıza sebebiyle yayınlayamadım. Neyse ki kopyalamak aklıma geldi ve sayfa hata vermeden kopyaladım. İyi sabahlar sevgili GSC Forum ailesi...
Bana göre son yılların en kötü transferi Cavanda... Geldiği haberini gördüğümde çıldırmıştım. Kim neden böyle bir transfer yapar diye sinirlenmiştim. Şimdi bu başlığı görünce yazılanları görünce tansiyonum yine yükseldi. Yazılanları hayretle okudum. Hem de hepsini. Sonra sakinleştim ve yağmurlu bir sonbahar akşamında elimde kahvemle bütün sayfaları dolaştım ve üşenmeden listeyi oluşturdum. Üzülmece darılmaca yok. :asd22:
Cavanda transferine iyi diyenlerin, olumlu bulanların, mutlu olanların sıralı listesi
Melih Peker , Talha Küllü , Arda Rami , Emre Karabacak , Gökhan Sancak , Ozan Puki , Gökhan Kim , Berke Büyükağaçcı , Serhan Altuğ , Serkan Sabri Hakan Sarı , Melih Sönmez , @Berkan Yaşa , Şükrü ERDEN , Uğur Boz , @ Emrah Duvar , Güven Soytürk , Yiğit Karagöz , Osman Çevik , Mehmet Arslaner , ERCAN ÖNDER , Fatih Hacı , Erdem ALKAN , Uğur Yılmaz , Tolga Aybakan , Mustafa Özbaş , Sercan Sönmez , @Emre Çevik , Veli Baltacı , Atakan Arda , @Volkan Samatı , Murat Efe , Umut Özçelik Adem Çakar (havai fişek patlamış neredeyse)
Transfere karşı çıkan kötü, çöp diyenlerin olumsuz bulanları listesi
Serkan Şafak , Cengizhan Kaya , Onur Bakır , Ahmed Arif Kesen (gerçi bu sayılmamalı arkadaş her şeye karşı)
Emir Sato , Baki Özden @Hakan Delikanlı
Nötr olanları ve olumlu ya da olumsuz mesajları beğenenleri de listelere eklemedim. Ne duygularla beğendiklerini bilemeyiz.
Bu arada Can BÜYÜK yüze vurulacak eski konular varsa canlandırın eğlenmeye devam edelim. :asd22:
aynı listeyi bir kaç ay sonra wesley ciler içinde bekliyorum
Aynı şey değil abi ama sana yardımcı olayım. Sanırım Tudor konusunda güzel bir liste hazırlayacağız ilerde öyle görünüyor. Şeref konuğu da ben olabilirim; kabulümdür![]()
Hayat bizi ölümle sıtma arasında bırakıp sıtmayı tercih ettik diye gocunacak değiliz hala aynı fikirdeyim.Sabri'den ümitli olmaktan yeğdir.