Cavanda'nın Ayrılığı KAP'a Bildirildi

Gariban dünyası iste. Gönderdigimiz icin halay cekilen futbolcu kimi kulüp için dünya yıldızı etkisi yaratabiliyor

kafaya bak :asd: :asd:

DIlPxW6XcAAdWsj.jpg:large

Bu haber şerefine kendine GofT un keyif ödülünü verdim..
2 bardak kabak kavurdum, yanın a da dövme türk kahvesi takviyeli nescafe..
Bide gugara saracam şimdi. Peeeh...

Ooooh sefam olsun be...
2 bardak kabak nasıl kavruluyor reys

2 bardak kabak nasıl kavruluyor reys

2 çay bardağı kabak çekirdeğini teflon tavada 5 dakka falan çok kısık ateşte karıştırarak devam ediyosun.

Not : üzerine kağıttan kapak yap ki nemini iyice atabilsin ve gevrekleşsin, tavanın kendi kapağını kullanma sakın.

Son düzenleme:
Cavanda ve carole ikilisinin gitmesine şaşırmadım. Maaşıdüşük ve yaşı genç yabancı avrupada herzamantakım bulur. Mesele donk ve jongu göndermek. Bunlarıkimse istemez. Fesh yoluna gideriz mecburen.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 çay bardağı kabak çekirdeğini teflon tavada 5 dakka falan çok kısık ateşte karıştırarak devam ediyosun.

Not : üzerine kağıttan kapak yap ki nemini iyice atabilsin ve gevrekleşsin, tavanın kendi kapağını kullanma sakın.
he çekirdeği diyorsun. güzel oluyor cidden
gittiğim spor salonunda suriyeliler var adamlar karpuz çekirdeiğini senin dediğin gibi yapmış o da baya geçerli.
denemediysen dene reis

Don't leave us, stay with us Cavanda. See you next year. Opsiyonu kaç bu otçunun?

he çekirdeği diyorsun. güzel oluyor cidden
gittiğim spor salonunda suriyeliler var adamlar karpuz çekirdeiğini senin dediğin gibi yapmış o da baya geçerli.
denemediysen dene reis

Kavun ve Karpuzu eskiden yapardım öyle...

Artık karpuzla beraber ezerek yutuyorum. Daha faydalı...

Sonuçta kiralık da olsa göndermişler çok iyi bir haber darısı yatarak para kazananların başına

Geri
Üst Alt