Cavcav'dan Demirören'e: "Seni indiririz!"

Melih Akan

Berlin Panteri
Cavcav, Demirören'e patladı: İndiririz seni

Kulüpler Birliği toplantısına TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. "Biz karar aldık. Yabancı kararı değişmeyebilir" diye konuşunca İlhan Cavcav patladı: "Sen kulüplerin yararını düşünmüyorsan, seni Haziran'da indiririz."

cavcavdemiroren.jpg

Kulüpler Birliği toplantısında büyük olay yaşandı. Kulüpler 6+2 konusunu tartışılırken TFF Başkanı Yıldırım Demirören odaya girdi. Konuya müdahil olarak "Bir karar aldık. Bunu değiştirmeyebiliriz" ifadelerini kullandı. Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav da buna cevap olarak "Başkan bak biz seni kulüplerin iyiliğini düşünüyorsun diye burada tutuyoruz. Eğer sen kulüpleri düşünmüyorsan seni Haziran'da oradan indiririz. O koltukta oturamazsın" diye bağırdı.

Yıldırım Demirören bu tatsız diyalogdan sonra toplantı odasını terk etti.

15 DESTEK, 2 ÇEKİMSER, 1 İTİRAZ

Toplantıda 15 kulüp yazılı olarak 6+2'ye destek verdi. Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor "Biz karşı değiliz. Ama imza vermeyiz. Tahkim'e de gitmeyiz" diyerek üzeri kapalı olarak 6+2'ye destek verdiler. Beşiktaş ise 5+0+3 kuralında ısrarcı olduğunu ve yabancı kuralında 6+2'ye geçilmesi durumunda Tahkim Kurulu'na gidecekleri toplantıda diğer kulüplere iletti.

3puan

Bu bir tehdit resmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

İndirde görelim lan.

el altından ciddi bir desteğe bakar havhavın işi imza toplayıp genel kurula gidecekti sözde geçen sene bir anda ne olduysa dönüverdi tffnin arkasındayız diye

Indirirsen sen indirirsin cavcav. Bizim baskan indiremez

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Cavcav, Demirören'e patladı: İndiririz seni

Kulüpler Birliği toplantısına TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. "Biz karar aldık. Yabancı kararı değişmeyebilir" diye konuşunca İlhan Cavcav patladı: "Sen kulüplerin yararını düşünmüyorsan, seni Haziran'da indiririz."

cavcavdemiroren.jpg

Kulüpler Birliği toplantısında büyük olay yaşandı. Kulüpler 6+2 konusunu tartışılırken TFF Başkanı Yıldırım Demirören odaya girdi. Konuya müdahil olarak "Bir karar aldık. Bunu değiştirmeyebiliriz" ifadelerini kullandı. Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav da buna cevap olarak "Başkan bak biz seni kulüplerin iyiliğini düşünüyorsun diye burada tutuyoruz. Eğer sen kulüpleri düşünmüyorsan seni Haziran'da oradan indiririz. O koltukta oturamazsın" diye bağırdı.

Yıldırım Demirören bu tatsız diyalogdan sonra toplantı odasını terk etti.

15 DESTEK, 2 ÇEKİMSER, 1 İTİRAZ

Toplantıda 15 kulüp yazılı olarak 6+2'ye destek verdi. Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor "Biz karşı değiliz. Ama imza vermeyiz. Tahkim'e de gitmeyiz" diyerek üzeri kapalı olarak 6+2'ye destek verdiler. Beşiktaş ise 5+0+3 kuralında ısrarcı olduğunu ve yabancı kuralında 6+2'ye geçilmesi durumunda Tahkim Kurulu'na gidecekleri toplantıda diğer kulüplere iletti.

3puan

bu yaklaşan bombanın etkileri herhalde.

Eger indirirse artik heykeli dikilmeli bence :p

Ya şu yabancı kuralına itiraz eden kulüplere tekrar soruyorum bizim bir amacımız var Avrupada başarılı olmak bunun içinde yabancı kaliteli ucuz oyuncular lazım peki itiraz eden kulüplerin amacı nedir neden itiraz ediyorlar sebeplerini açıklaması lazım bütçemizi ona göre ayarladık ettik gibi bir saçma bahane kabul edilemez o zaman ligin en alt takımlarına göre yapalım sistemleri ligde kaliteli oyuncularla farkın açılacağından korkan kulüpler bu tür uygulamalara karşı çıkıyor fakat anadolu kulüpleri bile anladı böyle bir durumun ligin maddi ve manevi değerinin arttıracağını avrupa arenalarında daha çok vitrin yapıcağımızı Beşiktaş avrupaya gidip 8 gol yedikten sonra heralde avrupanın onlara göre olmadığını ucuz ve düşük bütçeli takımlara yenilip ileride daha büyük hezimetler yaşamamak için yenilip ligde odaklanmayı tercih ediyolar ligdede yerleri belli max. 2'lik olmadı 3.lük hiç olmadı UEFA yayın geliri katılma bedeli alırım derdindeler başka bir misyon ve gayelerinin olduğunu sanmıyorum.

bu ne o zaman bugünün son dakika haberi Ajansspor

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan İlhan Cavcav, "Fenerbahçe'yi can-ı gönülden kutluyorum. Aziz Yıldırım'a da sağlık ve mutuluk diliyorum. İnşallah hapis yatmaz, bu benim şahsi düşüncem: Büyük bir camiaya hizmet etmek ve defalarca şampiyonluk görmek önemli bir olay. Aziz Yıldırım, diğer başkanlar gibi Fenerbahçe tarihine geçecek. Hapis yatmasın, umarım devletimiz buna bir çare bulur" dedi.

Yabancı sınırlaması konusunda da görüş bildiren Cavcav, "TFF Başkanı ile yaptığımız görüşmede, önümüzdeki 3 sezon için 6+2'nin uygulanmasını talep ettik. Federayon başkanı da kulüplerden yönetim kurulu kararı almak suretiyle bu taleplerin iletilmesini istedi. Biz, 15 kulüp bunda mutabık kaldık. Bir hafta içinde kararları alıp göndereceğiz. Beşiktaş Kulübü'nün değerli başkanı Fikret Orman Bey, "problem yok" demesine rağmen 5+0+3'te ısrar ettiler. Saygı duyuyorum. Akhisarspor kulübümüz TFF'ye yazdığı yazıda karar uyacaklarını ve tahkime gitmeyeceklerini belirtti. Fenerbahçe kulübümüz de, kulüpler birliği kararına uyuyoruz, tahkime gitmeyeceğiz diye bir taahhüt de buılundu. .

Beşiktaş'ın isteğini de yorumlayan Cavcav, "Beşiktaş yabancısız bir sezon planlaması da yapabilir, bu diğer 17 kulübü bağlamaz. Beşiktaş yabancı kuralını istemiyorsa o zaman Türkiye liglerinden çekilecek, başka bir yerde 3 yabancı ile mi, 5 yabancıyla mı oynar bilemiyorum. Deniz Atalay yakından tanıdığım bir isim, biz 5+0+3 istiyoruz dedi. Ben de başkan Fikret Orman'ı aradım, "Oyunbozanlık olmaz, hallederiz, sen ona bakma" dedi. imza için bekledik ama Fikret Bey'den 4 gün izma alamadık. Ben bu yönde tenkit etmiyorum, düşüncelerine saygı duyuyorum. Birlik ve beraberliğimiz varsa 16-17 kulübün evet dediği herhangi bir karara 1 kulübümüzün hayır demesi problem olmamalı" diye konuştu.

"Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrılması yönünde bir talebimiz yok" diyen Cavcav, Ufuk Özerten'in istifası hakkında ise, "Özerten'e konuyu Ankara'ya geldiğinde sordum, söylemedi. Federasyon başkanı "istifasını kabul etmiş değiliz, gelmezse de yapacak bir şey yok" dedi. Ufuk değerli bir yöneticidir, federasyon için de kayıptır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiası ne zaman 3.lig klübü gibi davranmaktan vazgeçecek?

hiç bir halt yiyemez

ona patronun kim oldugunu göster cavcav

6+2 bile rezalet.. elalemin 3.kalecisi bile yedek, bizde 10 yabanciya bile izin yok!

Cav.. Cav.. Cavcavcavcav... Cav.. Hırr..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Adamın arkasında koskoca devlet var..Bu söylemleri söyleyenlerin her biri devlet aba altından sopa gösterince sus pus oldu yakın geçmişte...Pek inandırıcı gelmiyor artık...

Geri
Üst Alt