Cavcav'dan Takıma Sakal Yasağı!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
cavcav3_K7E1A.jpg

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolculara sakal yasağı getirdiğini açıkladı.

Sakal yasağına ilişkin federasyon yetkilileriyle de görüştüğünü ancak FIFA ve kulüp yönetmeliklerinin hatırlatıldığını belirterek, "Kulübümüzün yönetmeliğinde 'futbolcu herkese örnek' olacak ibaresi var. 80 yaşına geldim her gün tıraş olan bir adamım. Futbolcu herkese örnek olmalı. Sakallı futbolcuları görüyoruz. Fenerbahçe'nin kalecisini ve diğer oyuncuları. Aynı zamanda Beşiktaş'ın teknik direktörü ki başkanı olsam o adamı bir dakika tutmam. Bu adamlar gençlere örnek olacak insanlar" dedi.

Daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''imam hatip'' ifadesini kullanmadığına da dikkati çeken Cavcav, "Ben sporcudan bahsettim. Konuyla ilgili söylediklerimde kesinlikle imam hatiplerle ilgisi yok. Sakalın bırakılacak bir zamanı var. Ben, 20-25 yaşında gençlere örnek olacak futbolculardan bahsediyorum" şeklinde konuştu.

manyak bu adam
birde uefa karismasin diyor
igreniyorum bu memleketten

Butun sorunlar cozuldu bir bu eksikti zaten :dread:

Yapılması gereken onca şey varken bunlarla uğraşmak mantıksız sanane adamın stilinden sonra Türk futbolu niye böyle

Sakala bıyığa, yapılan işten çok önem verildiği nesillerin antik örneklerinden biri olarak Cavcav bizi şarşırtmadı tabi.

bu bunak yakinda futbolcularina kendi elleriyle etek trasi da yapar!!

☆$☆

Sacma sacma isler
Iste Türk futbolunda bu tarz geri kafalilar geziyor.

Elin adamı uzayı keşfetmenin planlarını yapar, biz futbolda saçı sakalı tartışırız.

Adam yıllardır bir kulübün başında ve kulübün bir sezon hariç neden bu ligde olduğuna dair hiç birimizin bir fikri yok. Hedefi nedir bu takımın mesela bilen varmı? 30 senedir bir takım orta sıralara mı oynar arkadaş?

Artık sampiyon olursunuz kesin. Çok yerinde bir karar.

21.yüzyılda böyle kafaların oldugunu görmek insanı üzüyor ya.

Geri
Üst Alt