Cavcav'dan Takıma Sakal Yasağı!

böyle adamlar Türk futbolunda yıllardır var maalesef,ne acı.

Nerden laf çarptırırım diye abuk sabuk konusuyor bazen.

Söyledikleri tamamen saçmalık, kimse kimsenin keyfine karışamaz elbette. Zaten onu dinleyipte hergün traş olacaklarını sanmıyorum.

Ama bir şey var. Modamıdır nedir, futbolcuların yarısından fazlası sakallı. Zaten kara kuru çirkin bir milletiz, yakışıp yakışmadığına bakmadan, kapkara sakal bırakıyorlar. Resmen görüntü kirliliği.

Eğitimde işte verimliliği saçı sakalı kestirmekle çok iyi arttırıyorsunuz bravo. Çok gerizekalı bi disiplin anlayışı var bu ülkede.

haydaaaaaaaaa gündem değiştiriyor başka açıklaması olamaz sazan gibi atlamayın

Sakal'in sana ne zarari var!!??

Top kontrolunu mu engeliyor? Dribbling özelligini mi kisitliyor?

Herkezin görüntüsü kendine, buna tahammül etmemek kabul edilemez!! Ister Sakal birakir (üstelik bu bir sünnettir) ister dövme yaptirir!

Adam haklı bazı futbolcular var ki ışid militanı gibi. yakısmıyor abartı kabasakal tarzı sakal

Başlığı "TAKMA SAKAL" okuyarak; " Ülen ! sakalın takmasını niye takıyorlar , dizimi çeviriyorlar " diye düşünmeme sebep ; Yaşlandım ve saat geç oldu diye düşünüyorum. :red:

özellikle türk futbolcularına uzun saç + kafaya band + kirli sakal kombinini yasaklasan türk futbolu kafadan 2 level atlar

1.sebeb daha gerçekçi gibi ağabey :k19:

Yok ya düğünden geldim . Kafam davul gibi.
Cidden az önce şaka yapmadım. Ciddi ciddi öyle okudum.

Ama gelelim konuya; Bu gerçekten ne kadar saçma. Futbol takımlarına böyle endüstri meslek lisesi muamelesi yapılması yani...

Geri
Üst Alt