Cavcav'dan Takıma Sakal Yasağı!

Adamin yaptigi suc falan degil adam mal sahibi. sakal kulübümü disa kötü gösteriyor diyorsa bu o adamin hakkidir. Barcelona takimi oyunculari sadece nike ayakkabilari giyebiliyordu birkac sene önce. Yanlis veya dogru orasi tartisilir ama üstüne basarak söylüyorum ben mal sahibiysem bunara hakkim vardir.

Parasi/Gücü olan her seyi yapar/yapabilir diyorsun! Özgürlükler, insan haklari sana yabanci kavramlar, yanlis devirde yasiyorsun.

Gel bu yasagi Isvicre de koy :asd22: Cok sükür Türkiye de yasamiyorum!

Sana bu kafa ile mutlu hayatlar!

Bu herif gerçekten bunamış artık.Moruk 80 yaşına gelmişsin hala böle saçma işlere girişiyorsun.Çekilsene köşene artık.Ben gençlerde futbolcu olacagım bu bunakta sakallarını kes diyecek has lan derim.Klüptende ayrılırım gerekirse.

Düşünsenize Yurtdışından transfer yapmaya kalkissak der ki Sakaldan dolayi gelemedim der futbolcu :asd:

Bu adam bunamış yakında ölür

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşte yıllardır ülkede futbolu yöneten zihniyet bu

sonra neden başarılı olamıyoruz

yahu bizim başarılı olmamız Mucize olur...

Saçı sakalı birbirine karışmış adam gerçekten kötü gözüküyor. Ama Memurlar gibi hergün sinekkaydı traş saçma. Gerçi bankalarda,devlet kurumlarında,özel iş yerlerinde de zorunlu ve çok saçma geliyor bana.

Beyin ölümü gerçekleşmiş bu adamın.

Yalnız Avrupalı futbolcuların çok azı sakal bırakıyor.Ben hatırlamıyorum sakallı bir futbolcu avrupada.Kılın sporcuyu kötü etkilediği de bilimsel bir gerçek bu arada.

Tevhid-i tedrisat kanunu getirseymiş takıma, saçları da 3'e vurdursun her futbolcu.

özellikle türk futbolcularına uzun saç + kafaya band + kirli sakal kombinini yasaklasan türk futbolu kafadan 2 level atlar

kesinlikle,özellikle bankasya ve baş altında-amatörlerde yasaklandığı vakit kaliteli ön libero&hücumcu ortasahalar yetişeceğine inanıyorum.

Kılla tüyle uğraşmak tamamen saçmalık. Hem peygo da sakallıydı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

adam haklı milli takım olmuş milli tekke avrupalı futbolculara bakın örnek alın bizimkiler imaj bırakma derdinde ama hepsi şaban gibi oluyor gelen koyuyo giden koyuyo

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği futbolcularına getirilen "sakal yasağına" ilişkin kararını hatırlatarak, "Futbolcularımıza sakal bırakmayı yasakladığıma dair bir açıklama yaptım. Ancak ses getiren bu açıklama, maalesef sürçülisan ederek kullandığım 'imam-hatip' ibaresi yüzünden amacını çok aşan, çarpıtan, ideolojik ve siyasi boyutlu yorumlara sebep oldu" değerlendirmesinde bulundu.

"Kuşkusuz, bu topraklarda ve dolayısıyla Gençlerbirliği Spor Kulübünde futbol oynayan her kişi, Anayasa hükümleri doğrultusunda kılık kıyafet özgürlüğüne sahiptir" değerlendirmesinde bulunan Cavcav, şöyle devam etti:

"Dini değerler dokunulmazdır. Bu hak ve özgürlüklere yaşamım boyunca saygı duydum ve duyacağım. Hoşlanmadığım husus ise gençlerin kendilerini ilginç moda akımlarına kaptırarak değişik saç-sakal uygulamalarıyla kanımca pek şık olmayan görüntülere bürünmesidir. Elbette Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı olarak buna da müdahale etme ve müeyyide tatbik etme arzum ve hakkım bulunmamaktadır."

Tek amacının, "sadece bir baba ve bir dede olarak, ideolojik ya da siyasi hiçbir öge barındırmaksızın, gençlere örnek olan futbolcuları, görünümlerine daha özenli davranmalarını tavsiye etmek" olduğunu kaydeden Cavcav, "Kullandığım 'imam-hatip' ibaresi yüzünden rencide olanlar varsa, bu amacını aşan yanlış benzetme nedeniyle özür dilerim" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Geri
Üst Alt