çay

lipton’dan devam türk malı çaykurdan falan uzak durun.

Abartılmış bir balon
zamanında bunu demişim ama

şekersiz çaya alışınca bir de havalar soğuksa gerçekten iyi oluyor çay içmek. zamanında sadece kahvaltıda içerdim şimdi artık günde büyük bardak ile 6-7 tane içiyorum neredeyse belki de daha fazla.

zamanında gereksiz populizm yapıyorlardı sosyal medyada falan ondan da yazmış olabilirim ama şu an sudan sonra en çok tükettiğim içecek. kola asitli içecek vs bıraktım artık.

Böyle güzel bir konuyu nasıl es geçmişim yav. Çay candır, günde temiz 15-16 bardak içerim. Muhtemelen Demir eksikliğim var bu yüzden. Çaykur elekaltı 1 numaram. Sonra da lipton filiz gelir.

Yemekten sonra tok karnına içilmiş güzel ama altını çiziyorum güzel, bir şekersiz demli çayın yanında karelias tütün sigara. Varoşluk mu evet varoşum… Çay denen şey harikulâde bir içecektir.

lipton bu işlin ehlidir

not şekerli

B3n sahsen kahve bagimlisiyim. Icmeyinc3 basima agrilar giriyor. Uc hafta Turkiye'de hic kahve icmedim, sadece sekersiz cay ictim. Hic te basim agrimadi, gayet te guzel oldu. Ozlemisim valla.

Şekerli çay içen arkadaşlar kaliteli su kullanarak, çay yakılmadan ve takribi 90 derece sıcaklıktayken demlenmiş (damıtma usulu tercih sebebidir) bir çay içerseler fikirleri değişir diye düşünüyorum

Gc1FlJ7XoAAMdH2

bu neymiş böyle

61iqO9yomjL._AC_SL1500_.jpg

Geri
Üst Alt