çay

Sizce en kaliteli siyah çay markası?
Güncel olarak İkiçay Maranda Yayla Çayı kullanıyorum, en çok verim ve tat aldığım o. Yine İkiçay markasının Kızıl Büyü isimli siyah çay karışımı da iyi.

250 gr 80 lira gibi uçuk bir fiyat olmasa Ahmad Tea de alabilirdim.

Güncel olarak İkiçay Maranda Yayla Çayı kullanıyorum, en çok verim ve tat aldığım o. Yine İkiçay markasının Kızıl Büyü isimli siyah çay karışımı da iyi.

250 gr 80 lira gibi uçuk bir fiyat olmasa Ahmad Tea de alabilirdim.
Vay anasını. 150 gr 80 TL ha. Değer mi peki, o kadar iyi mi yani?

Vay anasını. 150 gr 80 TL ha. Değer mi peki?
Ahmad Teanin Earl Grey versiyonu çok başarılıydı ya, bayağı iyidi tadı.

3-4 yıl önce makul fiyatlara geliyordu şimdi Migrosta falan kilitli kutuda tutuyorlar :D

Şahsen çaykolik olsam da o kadar vermem.

İkramı geri çevirme kabalığında bulunmamak için içerim. Onun dışında içtiğimi hatırlamıyorum.

İçerim ama bağımlı değilim demek :unsure:

Asla içmem demiyorum. Ama bir yere gittiğimde çay getirdiklerinde nezaketen içiyorum. Bazen ofise arkadaş getirip gelir o zaman içerim. Onun dışında canım çay çekti bir çay içeyim, kalkıp çay demleyeyim şeklinde bir alışkanlığım yok.

çay içeceğime tuvalet temizlerim sabah akşam daha iyi
bu kadar boş bir içecek olamaz

Çaykurun erken hasat çayları perakende satışa sunulmuyor yıllardır. Sunulan da kalitesiz kısmı oluyor yani ticari ve perakendedeki içerikler bire bir aynı değil.

Bir de mesela toz var resmne artık. Mavi Paket Tirebolu, Altınbaş ve Hemşin önceden çok fark yaratıyordu gittikçe düşürdüler kalitesini.
Daha kaliteli ürünleri belki yurt disina ihrac ediyorlardir.

ahmad tea 3-4 sene once enfesdi, suan kaliteyi asiri dusurduler

Geri
Üst Alt