Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

umut ilk 11 oyuncusu değil.ayrıca Selçukun dinlendirilmesi lazım.ben biraz da selçuksuz takımın nasıl oynayacağını görmek istiyorum

Ligin sırf ilk yarısında 12 gol atan Umutu Türk olduğu halde bu sene almasaydık yemedikleri küfür kalmayacaktı ;)

Umut için geldiği günde dahil, A.Gücü ve Trabzonda oynarkende her zaman iyi bir futbolcu olmadığını söyledim söylemeye devam edeceğim. 25 gol atsa nafile kabiliyet yok. Umut ve Burak şampiyonluğa oynayan bir takımın 1. golcüsü olamaz.

60. dakkikada oyuncu degistirdimi gol mu gelecek? ilk 11 oyunculariyla ciktik. Mac bittikten sonra onun yerine bu oynasaydi demekle olmuyor.

Drogba oynuyor, keske umut oynasaydi. Umut oynuyor keske Hajrovici alsaydik ozaman alirdik maci.

Cok komiksiniz devam edin futbol cahilleri.

her kelimen ayrı ayrı kokuşmuş iğreti geliyor adama.

sen 6 sampıyonluk uefa vs vs kazanan adama sallıyorsun da bızde sneıjderı oyundan alıp sabrıyı oyuna sokan mancınıyı elestırelım musade et de.

Ben Fatih Terime sallamam az kavga etmedim Umutsu ve arkadaşlarıyla.

Demek istediğim bizim taraftarı kimse tatmin edemez.

BlueTapatalk

Bu takımın deplasmanda maç kazanamama sebebi konsantre olmamasıdır.Şu kadro birazcık isteseydi kötü rakibi en az beşlerdi...

Sabri başka kim olcak.baktım kenarda sabri dedim yandık.ya beraberlik ya mağlubiyet

Mancini gerisi fasa fiso

Ahaber'de atılan cisim bıçak olduğu için rize hükmen mağlup olabilir diyorlar..

Tabi ki Mancini. O pozisyonları bulmamız bile mucize bu kadro ve sistem yapısıyla.

* Takımdaki maç seçen oyuncular

* Gereksiz taktiksel değişiklikler yapan ve golü yiyene kadar sabri hariç oyuncu değiştirmeyen Mancini

* Devre arası forvet yetersizliğini görmeyip bizi Burak ve Umut'a muhtaç bırakan yönetimde

Bu forum neden böyle oldu ya hep birilerine bok atmalar , konuyu acan arkadaş için söylemiyorum yanlıs anlaşılmasın , burak yılmaz konusuna giriyorum ayrı bir bok , selcuk konusuna giriyorum apayrı kuru bi bok , manciniye giriyorum büyük bok , muslereya giriyorum ishal diye tabir edilen sulu bok , işin ilginc yanı biri burak yılmaz son 2 sene gol kralı bu sene en büyük adayı biri selcuk inan Türkiyenin en iyi yerlisi diğeri mancini diğeri ise muslera , herkes bok bu forumdaki üstün zekalar taze gıda . Herkese iyi forumlar daha aklı başında bir forum olana dek elveda =)

terim takımı baltalıyor yanlışında ısrar ediyor diye yerden yere vuruluyordu ama mancinide aynı durumu devam ettiriyor,anlamsız ısrarlarında devam etmemesi lazım Burak kanat oynamaz, Sneijder niye sola kayıyor her maç,Veysel hücumda ne katkı veriyor da oynuyor,her hafta niye savunma hattı değişiyor?yanlışından dönmesi lazım artık,bu takım oldu da ligi 3. bitirirse tazminatı geçirir bize bir güzel sonra şutlanır

Mancini. Bu maç için değil sadece. Bi takım evınde cok iyi deplasmanlarda sureklı takılıyosa cok net motivasyon sorunu vardır. Bunu cözmesi gereken de Mancini dir.

terim takımı baltalıyor yanlışında ısrar ediyor diye yerden yere vuruluyordu ama mancinide aynı durumu devam ettiriyor,anlamsız ısrarlarında devam etmemesi lazım Burak kanat oynamaz, Sneijder niye sola kayıyor her maç,Veysel hücumda ne katkı veriyor da oynuyor,her hafta niye savunma hattı değişiyor?yanlışından dönmesi lazım artık,bu takım oldu da ligi 3. bitirirse tazminatı geçirir bize bir güzel sonra şutlanır

Bazileri ne yazikki tam olarak bunu hakkediyor ama. Ne yazikki olan Galatasaray´imiza oluyor.

%95 Mancini -> Çıkardığı kadro, geç ve anlamsız değişikler ve taktik.

%5 Oyuncular.

Geri
Üst Alt