Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

Sampiyonlugu bu oyunla hak etmiyoruz maalesef. Sikinti oyuncularda falan degil bunu gördüm bugün.

Herseyi gectim de ulan yine penaltimiz yenildi !!!

Kaç deplasman maçı almış bu takım bu sene ki bu beraberliğin sorumlusunu arıyoruz. Beraberlik normal sonuç zaten. Galip gelseydik kimin sayesinde diye konuşabilirdik belki.

O değil de bugün ceza almayanlar olarak dernek filan mı kursak. Hayır kendime de şaşırdım..

her şeye rağmen maçı 2-0'a getirip öldürücü darbeyi vurmalıydık.

atamayana atarlar.

arkadaş neyi konuşuyoruz ya rakibimiz ağlayarak penaltı verilen hakem hatası olmadan maç kazanan bi takım bugün bizimde penaltımız verilmedi ama ses yok bu ülkede ağlamayana meme yok bizimikilerinde en az onlar kadar sesi çıkmazsa şampiyonluğu unutun

Bicak mi atmislar? :eek:

Sence??

BhweYsKIMAAQxYT.jpg

Tartışılamayacak şekilde Mancinidir. Teknik taktik strateji vs bir kenara bırakın. Galatasarayı sahaya 10 kişi bile çıkartsa Rize yi yenmemiz gerekir. Ancak daha öncede söyledim yine söylüyorum. Mancininin motivasyon kabiliyeti sıfır. İç saha maçlarında takım taraftar baskısıyla bir şekilde motive olurken dış saha maçlarında ruh gibi geziniyor. Aysal Manciniyle yola devam edecekse en acilinden birtane motivasyon uzmanı ile anlaşmalı!!!

Umut ve Burak birlikte oynadığı zaman dünyanın en büyük gerilim filmi çekiliyor 90dk boyunca.

İki forvetinde top tutma, pas yapma becerileri yok ve dün kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri buydu.

Umut ve Sneijder'in pozisyonları komikti ama o pozisyonlar olana kadar çok mu kaçırmıştık da bunlar yüzünden oldu diyoruz..

Ve tabi ki bu oyuncuları değiştirmeyen Mancini'de de suç var. Hajrovic ( doğru mu yazdım?) 2. yarının başında, Emre Çolak'da 60'da falan oyuna girmeliyd.

Bi de Fatih Terim. Senin yaptığın kadro mühendisliğine tüküreyim.

Bir kere olsun tek forvet çıkalım en büyük sorunumuz ileride top tutamiyoruz Drogba bile yapamıyor umut ile burak duvar gibi maşallah hep kaybediyoruz sadece defans arkasına sarkarak gol alabilirler içerde bir sekilde baskı kurabiliyoruz ama deplasmanda yapamıyoruz ileri uc top tutamiyor tutamadigi için hücum organizasyonu yapamıyoruz

Bi de Fatih Terim. Senin yaptığın kadro mühendisliğine tüküreyim.

adam 3 puan farkla bjk deplasmanında galıbıyetle bıraktı takımı.es es bursa bjk deplasmanlarını da atlatmıştık.emre çolagı alt yapıdan çıkartıp sol beke semıhı stopere monte edip bu takımı şampiyon yapan FT me sallıycagına sneıjderı oyundan çıkartıp sabrıyı oyuna alan.rizeyı antalyayı yenemeyen mancınıye kusur bul.

adam 3 puan farkla bjk deplasmanında galıbıyetle bıraktı takımı.es es bursa bjk deplasmanlarını da atlatmıştık.emre çolagı alt yapıdan çıkartıp sol beke semıhı stopere monte edip bu takımı şampiyon yapan FT me sallıycagına sneıjderı oyundan çıkartıp sabrıyı oyuna alan.rizeyı antalyayı yenemeyen mancınıye kusur bul.

sabri'yi de altyapıdan terim çıkardı ama.

Geri
Üst Alt