- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
deplasmanda kazanamıyorsan şampiyonluktan bahsetme oyun filan oynadıkları yok dün laptopu parçalıyordum bu dangalaklar yüzünden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabri'yi de altyapıdan terim çıkardı ama.
deplasmanda kazanamıyorsan şampiyonluktan bahsetme oyun filan oynadıkları yok dün laptopu parçalıyordum bu dangalaklar yüzünden
motıvasyon sıfır.bu adam takımı motıve edemıyor.FT olsa ortamı gerer devre arası fırcasını atar oyunun gıdısatını degıştırırdı.mancını sudan çıkmış balık gıbı macı ızlıyor.[/quot
dün ilk defa ft yi aradım deplasmanda bu puanları bırakdırmazdı hele fener bu kadar puan kaybettikten sonra
bırakır mı ya bu puanları.yasını basını almış necatıyle ne puanlar alıp döndu.ya semıhı oynatmayıp hakan baltayı stoperde deneyen sabrıyı sol bek deneyen ya hepsını gectım hazırlık maçlarının bazılarında brumayı sag bek denedı.daha kımle kımı kıyaslıyoruz.
bırakır mı ya bu puanları.yasını basını almış necatıyle ne puanlar alıp döndu.ya semıhı oynatmayıp hakan baltayı stoperde deneyen sabrıyı sol bek deneyen ya hepsını gectım hazırlık maçlarının bazılarında brumayı sag bek denedı.daha kımle kımı kıyaslıyoruz.
yahu kardeşim bana da çok terimsporlu dediler zamanında ama sen abartıyosun.hakan ın stoperde oynatılma tercihi bana göre çok doğru.bana kalsa arkayı türklerden kurup hücumu yabancılardan kurarım.
terim gitmiş, dönüp ona ağlamanın ne lüzumu var.bu süreçte iki taraf da hatalıydı.
çıkardı tabiki sabri çıktıgı sene kaç gol attı neler yaptı bır bak istersen.yya kardesım 1 e 250 sans verılırken GS a uefa kupasını aldık.sen neyın lafını yapıyorsun daha.
bunu hiç kimseye söylemek istemedim ama ilk defa kendimi tutamıyorum söyleyecem kaç yaşındasın? düşün durumun vahim.
bunu hiç kimseye söylemek istemedim ama ilk defa kendimi tutamıyorum söyleyecem kaç yaşındasın? düşün durumun vahim.
bak futboldan ve insan psikolojısınden anladıgını düşünen zat sana sadece tek bir cümle söyluycem.şampiyonluga giderken uzatmalarda berabereyken 2.oyuncu değiştirip zaman çalan adama mancini denir.Allah aşkına sabri çıktıgında ilk sene ne top oynadı biraz araştır yaa.bir şey biliyormuş gibi konuşma.sus cehaletini ele verme.
motıvasyon sıfır.bu adam takımı motıve edemıyor.FT olsa ortamı gerer devre arası fırcasını atar oyunun gıdısatını degıştırırdı.mancını sudan çıkmış balık gıbı macı ızlıyor.