Çaykur Rizespor, Galatasaray Maçının Tekrarı İçin TFF'ye Başvurdu!

istanbul seçiminin yenilendiği ülkede, bu maçın tekrarı aslında o kadar uzak bir ihtimal değil.

belki başak maçından sonra bu işe kalkışabilirler. başak yenerse zaten sıkıntı yoktur rize için :red:

Tek bir mac vereceklerini bile sanmiyorum.
TFF ve ceza sistemini gectim, böyle bir adam bu lafi ettikten sonra hala bir spor kulübünün basinda durabiliyor.
Mustafa başkana ve Ts başkanına 100 gün ceza vermişlerdi.2 taraf da itiraz etti.Trabzonspor'un cezası kalktı ama bizim başkanın devam etti.Böyle bi çifte standartın olduğu yerde rakipler Galatasaray kollanıyo falan diyo, algı yapıyolar.Algıyı güzel de yapıyolar.Herkes inanıyo..

Önce biz Pazar günü Başakşehir'i yenelim de isterse TFF tekar ettirsin Rize'yi yine yeneriz sorun değil. Başak maçından önce böyle algı operasyonu yapıyorlar ki operasyon çocukları, takımın ve oyuncuların kafalarını karıştırmak için. Yemeyiz biz bunları. Tüm konsantrasyon Başakşehir maçına.

bundan sonra multi supporter olacam gibi

şuan sadece bizim maçları izliyorum bazende skor olarak gerideyse rakiplerinkini. onun dışında diğer oynanan maçlar umrumda olmuyor kim yenmiş kim yenilmiş. seneye böyle olmayacak.

denizli-rize maçında ne kadar cimbomluysak o kadar denizlisporlu olacaz. her maçta bi takımın tarafında bulunacam. rize gvtının her maçını takip ederim seneye
O Hasan seneye arena ya bekliyoruz yiyosa silahını getirir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kural hatası dedikleri yer skor 2-1 giderken Emre Akbaba'ya yapılan hareket kırmızı kart değilmiş.Vicdanına göre kırmızı kart verdiği için falan..

pozisyonunu youtube'de 0.25 hızla tekrar tekrar izledim. Resmen biçmiş emre'yi. Kendimi Rize'li oyuncunun yerine koyuyorum. Mümkün değil o tekmeyi sallayamam. Kendimi frenlerim. Ama artık nasıl bir teşvik döndüyse adamın gözü dönmüş. Gol atma hırsıyla kendini frenleyemiyor.

Futbol'da rakibe yapılan sert hareket, futbolcu sağlığına tehdit oluşturan hareket kart gerektirir. Bunu bilmeyerek yapmış olması bir şey değiştirmez. Zaten fauller genelde bilmeyerek yapılır. Kart doğru. Hakem hatası bile yok orada.

Aynı tekmeleme pozisyonu onyekuru'nun pozisyonda var. Ama orada oyuncu ayağını sakınmış. Buna rağmen temas etmiş. Penaltı yok diyen gözlük taksın.

Marcao'nun pozisyon gri pozisyon. Penaltı'da verilebilir, korner tekrarlanabilir. Kural hatası olamaz orada.

Hakem kötü yönetmedi, ama öyle algı oluşturuyorlar. Pozisyonları incelemesem nerdeyse ben bile inanacağım.

istedikleri şey, bize penaltı verilmesin. Rakibe kırmızı verilmesin. Hatta taç atışı verilmesin. Baskı yaratmaya çalışıyorlar hakemler üzerinde.

Kuddusü Müftüoğlu: “Hakem saha içinde ekrandan incelediği anda aceleci davranarak yanlış yapmıştır ve kural hatası olmuştur. Ancak maç tekrarı için hakemin raporunda hatasını yazması gereklidir” 04.12.2018

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik belli olmali bu is, yarin macimiz var pazar macimiz var

Konsantrasyonumuzu bozmasinlar, gundemi kalabalik etmesinler, suyu bulandirmasinlar

Kural hatasi var mi yok mu bir yana, namussuzlar adam penaltimizi kacirdi ve haliyle mac skoruna etki edecek bir durum olmadi

3 gündür boş boş konuşup duruyorlar, ne varsa şu soktumunn maçında dillerinden düşmüyor heriflerin, 2 hafta sabredin işler yolunda giderse biz size bağışlarız bu 3 puanı diyelim :D
haklısın he sivas ve başak maçını alıp, tff ye maç tekrarı için başvurulması hoş olurdu :D

seçimi yeniliyorlar maçı tekrarlatmışlar çok mu sanki?
ibb maçının skoru beklenir bu karar için bence.
ibb yenerse sıkıntı yok kimse için ama berabere veya yenilirse kesin yenilerler.

Geri
Üst Alt